Tek je došao, a već odlazi: Vilijan plaća ceh Arsenalovih loših rezultata i odlazi u Everton

Tobdžije se nalaze na katastrofalnom 15. mestu sa svega 14 osvojenih bodova

  • 0
FK Liverpul - FK Arsenal Foto: AP/Tanjug

Agoniji Arsenala kao da nema kraja. Tim iz Londona poslednji put je slavio u Premijer ligi sada već davnog 1. novembra i serijom od četiri poraza i dva remija dospeo je u samo dno tabele najjače lige na Ostrvu. Koliko su stvari alarmantne govori podatak da su ispod Tobždija trenutno još samo Brajton, Barnli, Fulam, Vest Brom i Šefild junajted.

Zbog loših igara, neko će morati da „plati“, a engleski mediji pišu da bi to mogao da bude Vilijan. On je stigao iz Čelsija kao slobodan igrač, ali sem par dobrih partija na samom startu nije puno toga pokazao, pa Tobdžije pokušavaju da ga se reše. Iz Londona žele da dobiju i određenu svotu novca za Brazilca, pa se tako pominje svota od 15.000.000 evra.

Najveće interesovanje za njegove usluge izrazio je upravo naredni rival Arsenala u Premijer ligi – Everton. Ekipa Karla Anćelotija mogla bi veoma lako da isplati obeštećenje Tobdžijama, a ujedno i da pokrije platu koja iznosi oko 8.000.000 evra po sezoni.

Inače, Vilijan je nedavno kažnjen od strane kluba, pošto je otišao u Dubai sa reprezentacijom Brazila. Povrh svega, Arteta mu je pružio šansu, ali je na minulom meču protiv Sauthemptona ipak odlučio da ga zadrži na klupi za rezervne igrače.

Pored Vilijana, klub bi vrlo brzo mogli da napuste Mesut Ozil i Škodran Mustafi, dok Salibu žele da pošalju na šestomesečnu pozajmicu. Svakako, u Arsenalu će morati da povedu dosta računa u narednom prelaznom roku, jer će svaka nova greška morati skuplje da se plati, zbog već ionako katastrofalne situacije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA