Partizan stopirao odlazak veziste i nudi mu novi ugovor

Za razliku od Zdjelara, kolege na istoj poziciji, Šćekić je neko na čijem ostanku struka insistira

  • 6
Aleksandar Šćekić Foto: Marko Jovanović

Možda je fudbal u Srbiji stao, ali aktivnosti u Partizanu su tek posle spuštanja zavese na takmičarsku jesen počele da uzimaju maha. Tako će crno-beli, posle Saše Zdjelara, sesti za pregovarački sto i sa Aleksandrom Šćekićem, kome će takođe biti ponuđen novi ugovor, s tom razlikom što defanzivni vezista, po želji struke, nema dozvolu da napusti ekipu u zimskom prelaznom roku, saznaje Telegraf.

Šćekić je na početku povratničkog mandata Aleksandra Stanojevića bio pomalo po strani, međutim, vremenom se, kao uostalom i kod Sava Miloševića, na terenu izborio za svoj status, tako da je u minulih meseci po dana postao čovek od poverenja struke, te je insistirano da se fudbaleru ponudi produžetak ugovora.

Za Šćekića postoji interesovanje nekoliko klubova sa istoka, uostalom u oktobru mu je propao već viđen aranžman u Saudijsku Arabiju (klubovi nisu mogli da se dogovore oko cene obeštećenja), ali crno-beli žele da ga zadrže u svojim redovima bar do kraja sezone, a pre toga obavežu i novom saradnjom.

Pride, fudbaler je u sličnoj poziciji kao i Saša Zdjelar, ističe mu ugovor narednog leta, no, Partizan ne želi da rizikuje i prodaje oba defanzivna vezna, jer tržište u zimskom prelaznom roku ne nudi previše rešenja.

Zato je odlučeno da Zdjelar, za koga postoji interesovanje iz Remsa i Sent Etjena, čak i ukoliko produži ugovor, može već ove zime da promeni sredinu, dok će Šćekić morati da sačeka neki novi prelazni rok.

Pomenuta prodaja na poziciji zadnjeg veznog nije nužna Partizanu, već se razmišlja po principu: “ako se desi – desi, ako se ne desi – onda ništa” i tek u tom slučaju će se klub angažovati u vezi sa dpovođenjem zamene, koje su već pripremljene.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pista

    18. decembar 2020 | 12:19

    Ma I Zdjelar ce produziti ugovor I ostati jer ga nijedan drugi klub u Evropi nece ni za dz.bez obestecenja franjevcima.

  • Kursumlija

    18. decembar 2020 | 11:07

    Samo tako nastavite a posle vam Terzic kriv!!!

  • Vesa

    18. decembar 2020 | 12:02

    Klasičan drvodeljac

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA