Deklan Rajs sve bliži poratku u Čelsi, u priču se umešao i njegov otac

Plavci bi mogli da dobiju veliko pojačanje narednog leta

  • 0
Foto: Tanjug/Ap Mančester junajted

Nakon dobrog niza rezultata, Čelsi je upao u manju krizu. Prvo je došao poraz od Evertona, a onda su i fudbaleri Vulverhemptona uzeli meru Plavcima. Samim tim, ponovo je u fokus došao naredni prelazni rok, tokom kojeg bi londonski tim mogao da se pojača.

Kao jedno od glavnih imena ponovo se pominje Deklan Rajs. Fudbaler Vest Hema je u međuvremenu promenio agenta, njegove interese sada zastupa otac, koji je ujedno i vlasnik sezonske karte za utakmice Čelsija u Premijer ligi.

A treba napomenuti da je upravo Čelsi bio klub gde je Rajs ponikao, pošto je 2013. godine odatle otišao u komšijski klub. Ove sezone Vest Hem igra odlično u Premijer ligi i posle nekoliko godina ponovo konkuriše za sam vrh.

Međutim, engleski mediji navode da do „razmene“ neće doći ove zime, već narednog leta. Doduše, Čelsi će morati dobro da odreši kesu, jer reprezentativac Engleske sada vredi gotovo 50.000.000 funti, odnosno oko 55.000.000 evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA