Ibrahimović: Ja sam pravi Bendžamin Baton, a Bufonu je lako u tim godinama kada samo stoji i brani!

Njegov kolega po godinama, golman Juventusa Đanluiđi Bufon, otkrio je da će braniti i kada bude imao 50 godina, ali Zlatan njih dvojicu ne želi da upoređuje

  • 5
Zlatan Ibrahimović Foto: Tanjug/AP

Napadač Milana Zlatan Ibrahimović, koji sada već ima 39 godina ali igra i dalje na vrhunskom nivou, izjavio je da mu se čini da je u četvrtoj deceniji počeo da pruža još bolje partije nego kada je bio mladić.

- Ja imam 39 godina i posle svega što sam uradio u karijeri nemam nikakvu obavezu da radim dalje, ali još uvek imam pasiju da guram. Nikada nisam zadovoljan, uvek može više. Ne vidim mnogo igrača oko sebe koji su mojih godinama i koji igraju na mom nivou. Mnogi u četvrtoj deceniji krenu nizlaznom putanjom, ali sam ja krenuo da igram još bolje - rekao je Ibrahimović.

Zlatan je takođe ispričao da je još dok je igrao u SAD da neki fudbaleri troše milion evra da bi ostali u formi, ali da on to radi apsolutno besplatno.

- Tajna nije u tome koliko potrošiš, tajna je u tvojoj glavi - koliko želiš, koliko si voljan da žrtvuješ, to je tajna. U mentalitetu, a mentalitet ne košta ništa - naveo je Ibrahimović.

Njegov kolega po godinama, golman Juventusa Đanluiđi Bufon, otkrio je da će braniti i kada bude imao 50 godina, ali Zlatan njih dvojicu ne želi da upoređuje.

- Njemu je lako, on mora samo da stoji mirno i da blokira loptu, ja moram da se krećem. Moram da se krećem i da kreiram, moram da budem u stanju da šutiram i da pređem defanzivca - naglasio je Ibra.

Za kraj, Zlatana su uporedili sa Bendžaminom Batonom, likom iz filma koji ne stari već, naprotiv, konstantno se podmlađuje.

- Bolji sam od Batona jer sam živi primer. Bendžamin Baton je samo izmišljena priča, a ja sam čovjek po kojem može da se uradi takav film. Živim pravi film, a Bendžamin Baton je samo film u bioskopima - zaključio je Ibrahimović.

Video: Preokret Zvezde na Banjici: Krstović zatresao mrežu uz asistenciju Radulovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • penzioner

    18. decembar 2020 | 17:56

    Svaka ti cast ali sto se tice kretanja Buffon vise napravi koraka od tebe.

  • S8

    18. decembar 2020 | 20:18

    Ibra je dr za fudbal i.

  • Nusknvp

    18. decembar 2020 | 22:06

    Jos komsinici uvali het-trick pred 40+ da bude jos bolji film o tebi :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA