≫ 

Ćavi dominira u Kataru, uzeo 4 trofeja za godinu dana, spreman je za Barsu

Španac osvojio novi pehar

  • 1
ćavi ernandez Foto: youtube/beIn SPORTS USA

Katarski fudbal je u galopirajućoj ekspanziji, vrhunac će biti Svetsko prvenstvo za tačno dve godine, a dotle će fudbaleri ove zemlje da uče ovu igru od najvećih majstora.

Jedan od njih je legendarni Ćavi Ernandez, bivši kapiten Barselone, koji sa klupe rpedvodi Al-Sad, novog osvajača "Amir Kupa", jednog od nekoliko takmičenja u ovoj zemlji.

Zanimljivo, ovo je Ćaviju već četvrti pehar sa Al-Sadom samo ove godine, četvrti Kup trofej, ali jako važan za klub, u čije je vitrine prethodno uneo i "Kup Katara", "Kup Šeika Džasima" i "Oredo Kup".

Drugu sezonu zaredom Ćavi je vodio ekipu do polufinala Azijske Lige šampiona, prošle godine je ispao od Al-Hilala, a ove od Persepolisa, te je to jedan od dva najvažnija trofeja, uz ligu, koji mu nedostaje kao treneru ovog katarskog prvoligaša.

Ćavi je, jasno je to sada, pokazuej trenerski dar, osim onog fudbalskog kojim se proslavio, otud su sve češće spekulacije da bi upravo on mogao biti naredni trener Barselone, možda ne odmah posle Kumana, ali mnogi veruju da će kad-tad sesti na klupu voljenog kluba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ciganin 1976

    19. decembar 2020 | 10:51

    Partizancici reagujte !!! Da vam covek donese i Kup Splita, Kup Slavice Ćukteras i Kup Topciderske zvezde !!! 😂😂😂💪💪💪

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA