≫ 

Ovo se zove kriza: Odbio da razmeni dres sa protivnikom, jer klub nema da kupi novi!

Nije sve u fudbalu biznis

  • 1
Razmena dresova Turska Printskrin: Twitter

U utakmici šesnaestine finala turskog Kupa u kojoj su igrali drugoligaš Eskisehirspor te prvoligaš Rizespor, kojeg vodi bivši hrvatski reprezentativac Stjepan Tomas, desila se jedna nesvakidašnja scena.

Nakon utakmice u kojoj je Rizespor lagano slavio 3:0 igrač pobedničke ekipe, Paragvajac Brajan Samudio hteo je da razmeni dres s veznim igračm Eshisehirspora, Bugrom Caglijanom. Ali, ovaj je odbio razmenu objasnivši da klub nema novaca da pravi nove dresove.

Tužno je bilo videti ovakvu situaciju u javnosti, ali je realno objasnila da nije sav fudbalski sveta milionski biznis kako vidimo među onim najačima i najboljima koje najčešće i gledamo.

Totenhem je poražen od Liverpula u prošlom kolu, i već danas (15.15) čeka ga novi veliki izazov, dolazi mu u goste Lester koji je samo bod iza njega. Kvota na keca je 2,15, na iks 3,40, a na dvojku 3,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Totenhem – Lester.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saša

    19. decembar 2020 | 18:03

    Možda je čovek mislio da on nema para da plati taj dres.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA