≫ 

Golman klečao pred Mesijem, Račić se prevrtao preko reklama, Valensiji bod protiv očajne Barse!

Loše deluju Katalonci

  • 0
Lionel MEesi penal protiv Valensije Foto: Tanjug/AP, Printskrin: Twitter

Ne ide ove sezone Barseloni, neće ni krenuti kako stvari stoje još neko vreme, jer ovaj tim ne deluje kadar da se pobije za titulu, čak je i za Evropu diskutabilan. To je danas Kumanova Barselona.

Katalonci su odigrali samo 2:2 sa Valensijom na svom terenu, primili su gol u 69. minutu, posle toga nisu našli odgovor, pa su "slepi miševi" poslednji u nizu timova koji su uspeli da ostanu neporaženi protiv nekada moćnih Mesija i družine.

Veliki Mesi ne može da bude zadovoljan uprkos činjenici da je na ovoj utakmici izjednačio svetski rekord legendarnog Pelea po broju golova za isti klub.

As Barse upisao je 643. pogodak za Katalonce, u tom trenutku za 1:1 pošto se ispravio nakon promašenog penala.

Lionel Mesi Foto: Tanjug/Ap

Zanimljiv momenat desio se neporedno pre nego što je Mesi izveo kazneni udarac, i to u režiji golmana gostiju Domeneka, koji je kleknuo pred "fudbalskim bogom", da li zbog toga što je time hteo da mu se pokloni, ili je u pitanju čista psihološka igra, tek uspeo je Domenek da dekoncentriše Argentinca i pogodio stranu gde će ovaj da šutira.

Ipak, njegovi saigrači nisu bili na istom nivou, nisu na najbolji način rešili gužvu posle penala, te je Mesi u drugoj šansi, glavom, pogodio za egal i svoj istorijski egal sa Peleom.

Za goste je od starta igrao i srpski fudbaler Uroš Račić, obavio je solidno svoj deo posla, imao je i jedan opasan momenat kada je pao preko reklama i prevrnuo se u želji da stigne loptu. Malo se ugruvao, zaradio udarac u koleno, ali je sve bilo u redu sa njim, pa je nastavio meč.

Inače, gosti su poveli preko Diakabija posle amaterske intervencije odbrane Barse kod kornera Valensije, ostao je sam kao duh pred golom, a preokret domaćem timu, posle gola Mesija, doneo je Arauho.

Međutim, ni to nije bilo dovoljno za pobedu, jer je Gomez na drugoj strani iskoristio još jednu nonšalantnu reakciju odbrane Barse, i savladao i danas vrlo uposlenog Ter Štegena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA