Junajted uništio Lids: Fešta, ludnica i 6:2 na Old Trafordu, u Mektominiju proradio unutrašnji Mesi

Čini se, šaljivim žargonom, da su igrači Lidsa tek izašli na teren, a već su gubili sa 2:0

  • 3
mančester junajted Foto: Tanjug/Ap

Fudbaleri Mančester junajteda furioznom igrom u 14. kolu Premijer lige savladali su Lids u spektakularnoj utakmici sa 6:2 na Old Trafordu.

Čini se, šaljivim žargonom, da su igrači Lidsa tek izašli na teren, a već su gubili sa 2:0. Skot Mektomini nije postigao gol za "đavole" u prošlih 10 utakmica, ali je zato izabranicima Marsela Bjelse dao dva u prva tri minuta susreta, a kasnije upisao i asistenciju.

Škot je u 69. sekundi susreta raspalio sa ivice kaznenog prostora, kod drugog je sačekao pas Marsijala - u oba navrata je rezultovalo kapitulacijom golmana Meslijea.

Da se sprema eventualna katastrofa gostima, najavio je Bruno Fernandeš golom u 20. minutu. Kod vodećeg pogotka bio je asistent, a sada je sa desne strane gađao suprotni ugao i pogodio za 3:0.

Ofanzivna i otvorena igra Lidsa je mač sa dve oštrice. Uvek drže protivnika u opreznosti, ali zato odbrana pati protiv jačih protivnika kao što je u ovom slučaju Junajted. Sedam minuta pre kraja štoper Lindelof je sačekao posle prekida loptu na drugu stativu i prelako matirao čuvara mreže.

Poker u prvom poluvremenu je ublažen tek u 42. minutu, Kuper je iskoristio gužvu i sklonio svoju ekipu sa nule (4:1).

U Mektominiju je proradio unutrašnji Mesi. I u drugom poluvremenu je bio u glavnoj ulozi, pošto je u 66. minutu dva puta zalomio protivnika, podigao glavu i uposlio Džejmsa koji je izašao sam na golmana i proturio mu loptu kroz noge za 5:1. Usledio je i šesti nedugo zatim, jer Lids nije odustajao od otvorene igre. Rašford je driblao u kaznenom, a onda prepustio loptu Marsijalu kojeg je igrač defanzive sapleo, te je sudija Tejlor pokazao na belu tačku.

Prepoznatljivi poskok pre izvođenja i 6:1 - Bruno Fernandeš šalje golmana u jednu a loptu u drugu stranu.

Iz najveće ranjivosti Lids je smogao snage i u 73. minutu preko Dalasa, koji je jednim prelepim udarcem izvan kaznenog prostora, smanjio rezultatski zaostatak (6:2).

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Lukić nepogrešiv sa kreča: TSC je poveo u Ivanjici iz penala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ratar

    20. decembar 2020 | 19:40

    Kakva tekma auuu🥳🥳. Lids imao isto dosta prilika.

  • DFF

    20. decembar 2020 | 21:54

    Solskjer ima vise srece nego znanja,kad je pred smenom mancester jun.veze 2-3 pobede i posle opet 3-4 lose utakmice...ukrug ponovo tokom cele sezone....😄😄😄

  • 6+4+3=2

    20. decembar 2020 | 19:58

    da lids ima strasnog centarfora mitrovica oni bi pobedjivali sve

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA