≫ 

Votford već imenovao Ivićevog naslednika, doveli dvostrukog šampiona Gruzije

Ćisko Munjoz zvanično promovisan

  • 2
Votford, Lester Foto: Tanjug/AP

Ni titula najboljeg menadžera u Čempionšipu u mesecu novembru, ni vrlo dobre igre u jakoj konkurenciji, ni peta pozicija, nisu pomogle Vladimiru Iviću da sačuva posao u Votfordu, a samo dan pošto je smenjen, klub mu je našao zamenu.

U pitanju je 40-godišnji Španac Ćisko Munjoz.

Votford je na zvaničnom sajtu naglasio njegovu napadačku filozofiju, podsetio na dve uzastopne titule koje je ovaj osvojio u Gruziji, na klupi tamošnjeg velikana Dinamo Tbilisija.

Osim toga, Munjoz ima i trofejnu igračku karijeru, bio je deo šampionske postave Valensije koja je 2003/2004. godine osvojila Primeru i Kup UEFA, kao i Superkup Evrope.

Kao igrač je nosio dres Rekreativa, Tenerifa, Betisa, Levantea, Dinamo Tbilisija i Himnastika, dok je kao trener, osim u Dinamu, radio i u niželigašima Himnastiku i Pablo Mafumetu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • samo kazem

    20. decembar 2020 | 20:33

    gde je trener hrvatske reprezentacije radio 7 godina pre nego sto je preuzeo selekciju i koje je on velikane predvodio.u svojoj karijeri. miloja za selektora

  • xisco

    20. decembar 2020 | 20:28

    francisco = xisco = sisko nije cisko

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA