Salahov drug najavio transfer bombu: Ide iz Liverpula jer mu nisu dali traku protiv Midtjilanda?!

Bivši reprezentativac Egipta ističe da Mo više nije srećan na Enfildu

  • 0
Mohamed Salah, Mohamed Salah Foto: Tanjug/AP

Nekadašnji saigrač Mohameda Salaha u reprezentaciji Egipta i jedan od njegovih najboljih prijatelja, Mohamed Abutrika, dao je bombastičnu izjavu o tome da Mo više nije srećan na Enfildu, kao i da Liverpul želi da ga proda.

- Zvao sam Salaha zbog njegove situacije u Liverpulu i on je uznemiren. Salah trenutno nije srećan u Liverpulu. Jedna od stvari koja ga je naljutila jeste to što nije bio kapiten protiv Mitjilanda. Po mom mišljenju, Liverpul razmatra da ga proda iz ekonomskih razloga. Nemam nikakav uticaj na Salahovu odluku, ali on mi je prijatelj i brat. Dovoljno je pametan da zna šta je najbolje za njega - rekao je Abutrika.

Podsetimo, Salah na poslednjoj utakmici za Liverpul protiv Kristal Palasa nije počeo meč od starta, već je umesto njega u prvoj postavi igrao Japanac Takumi Minamino. Salah je ušao u drugom poluvremenu i postigao dva gola.

Sa dva uzastopna poraza Čelsi je pao na osmo mesto na tabeli, i bodovi su mu preko potrebni večeras (21.00), kada mu u goste dolazi Vest Hem, koji u prethodnih šest rundi ima samo jedan poraz. Biće to zanimljiv londonski okršaj, a kvota na keca je 1,63, dok je dupla šansa X2 2,28, a 3+ 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čelsi – Vest Hem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA