≫ 

Ludogorec hteo Zdjelara, ovaj ni da čuje: Vezista Partizana ima druge planove

Sašina želja je da karijeru nastavi na zapadu Evrope

  • 8
Saša Zdjelar, Aleksa Vukanović Foto: Marko Jovanović

Dok čeka rasplet pregovora s Partizanom u vezi sa produžetkom ugovora, Saša Zdjelar istovremeno razmatra i eventualne mogućnosti odlaska u drugu sredinu, bez obzira na epilog dogovora s crno-belima.

Pisali smo pre nekoliko dana da je fudbaler “na radaru” Sent Etjena i Remsa, ali postoji i klub iz ovog dela Evrope koji bi takođe rado video vezisu u svojim redovima i sposoban je da to plati, a u pitanju je Ludogorec, saznaje Telegraf.

Bugarski šampion traži pojačanje na poziciji zadnjeg veznog i Zdjelar se potpuno uklapa u profil koji je neophodan timu. Otuda je preko posrednika bliskog gazdi Kirilu Domuščijevu, bivšeg golmana Ludogoreca i još nekolicine tamošnjih klubova, sada agenta - Uroša Golubovića, došlo i do kontakta dve strane, ali dogovora ipak nije došlo.

Pre svega zbog činjenice da Zdjelar, ukoliko ove zime definitivno napusti crno-bele, ima ambicije da karijeru nastavi na zapadu Evrope, u jačim ligama od bugarske, koja je na nivou Superlige Srbije. Bez obzira što je Ludogorec poznat kao klub koji dominira u tamošnjem šampionatu i gotovo je redovni učesnik evropskih takmičenja, te platežno prilično moćan.

Pride, teško da su Bugari i sa bogatim brodskim magnatom na čelu spremni da plaćaju i obeštećenje Partizanu i platu fudbalera, koja svakako ne bi bila mala (pominje se potraživanje igrača od bar 500.000 neto na godišnjem nivou).

No, do toga se nije ni stiglo, jer Saša Zdjelar ima drugačije ambicije i planove u koje se Ludogorec naprosto ne uklapa, te se zahvalio na pozivu Bugarima i okrenuo drugim opcijama.

Video: Saša Zdjelar: Umorili smo se, ali to nije izgovor

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • caki

    21. decembar 2020 | 13:54

    jos bira,kao neki fudbaler je....

  • Nusknvp

    21. decembar 2020 | 18:07

    Da je stanje u klubu normalno (kao sto nije) ovaj bi igrao u Teleoptiku, a sad jos i bira gde ce da se vuce po terenu. Ko jos trazi zadnjeg veznog, koji od 10 lopti, 9 vraca nazad i jednu umesto napred poklanja protivniku u noge

  • Maxx

    22. decembar 2020 | 09:01

    Pa za tebe je Ludogorec 'bomba', sto bi rekao nas 'BOMBAŠ' , ILIJEV😉.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA