≫ 

Nekadašnji napadač Zvezde ponovo ostao bez kluba posle tri utakmice

Japanski klub nije želeo da produži ugovor sa Portugalcem

  • 10
Ugo Vijeira Foto: MN Press

Ne baš lepi dani u karijeri Uga Vijeire. Portugalski fudbaler je već drugi put u svega pet meseci dobio ispisnicu, pošto se nakon Žil Visentea i japanski Saporo odlučio da mu ne ukaže poverenje na duže staze.

Portugalac je u ovaj klub došao tokom novembra, gde je potpisao ugovor do kraja tekuće godine. A Saporo ove sezone nije blistao, pošto je završio na prilično slabašnoj 12. poziciji u konkurenciji 18 klubova.

U dresu japanskog kluba na terenu se pojavio svega tri puta (ukupno 45 minuta), nije imao zapažen učinak i klub je rešio da se oprosti. On je u izjavi za zvanični sajt Sapora rekao da mu je žao što nije imao priliku duže da ostane.

- Krivo mi je što nisam mogao da dam 100 odsto svojih mogućnosti da pomognem timu na duže staze. Trudio sam se koliko god sam mogao na treninzima i utakmicama - rekao je Vijeira.

Portugalac je sezonu, kao što smo već pomenuli, započeo u Žil Visenteu, a ovo mu je bio drugi put da nastupa u Japanu, pošto je nekadašnji igrač Crvene zvezde prethodno igrao i za ekipu Jokohame.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    21. decembar 2020 | 17:15

    Срећно Уго...радо га се сећамо, што се не би могло рећи за лавораше...

  • N

    21. decembar 2020 | 17:57

    Poslednji dobar napadac

  • ok

    21. decembar 2020 | 17:51

    Vrati se u Zvezdu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA