≫ 

Partizanovi rivali u Turskoj: Šahtjor otpao, Rusi u igri, traži se peti protivnik

Zbog aktuelne situacije i mimoilaženja sa datumima crno-belima nije lako da kompletiraju plan kontrolnih mečeva

  • 3
FK Partizan, pripreme Zlatibor, trening, treninzi, 2020 Foto: Partizan.rs/Miroslav Todorović

Partizan će početkom naredne godine ponovo u Tursku na zimske pripreme za prolećni deo sezone, a tokom boravka u antalijskoj regiji crno-beli će odigrati pet kontrolnih mečeva.

Zbog celokupne situacije sa virusom korona, kao i mimoilaženja u datumima, došlo je do određenih promena i konačan spisak još nije potvrđen, ali se ide ka tome.

Pre svega, meč sa Šahtjorom iz Donjecka otkazan, jer crmo-beli i ukrajinski velikan nisu mogli da usaglase datum odigravanja, pa su organizatori priprema dobili zadatak da pronađu druge protivnike, aktuelne u trenutku boravka Partizana u Turskoj. Neke su i pronašli i i to prilično atraktivne.

Kako trenutno stvari stoje, izabranici Aleksandra Stanojevića će 17. januara odigrati prvu utakmicu na pripremama i to protiv beloruskog Šahtjora iz Soligorska. Potom, 21. januara sledi provera sa ruskim Rubinom iz Kazanja, a 28. januara, dan pred povratak u Beograd, Partizan će odigrati dve utakmice.

U prepodnevnim časovima je zakazana provera sa slovačkom ekipom Senica i taj duel je potvrđen, dok se u poslepodnevnim časovima pregovara o meču sa Dinamom iz Moskve.

Rusi žele da odmere snage sa crno-belima, ali im više odgovara da se utakmica igra dan kasnije – 29. januara, baš kada je zakazan povratak u Srbiju, što, pak, ne ide na ruku Partizanu. Otuda pregovori još traju, a preostalo je i da se pronađe pet rival, sa kojim bi igralo 24. ili 25. januara.

Video: Stanojević žali zbog zimske pauze: Posle ovakvih pobeda ne ide vam se na odmor

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    21. decembar 2020 | 21:02

    Шта ће њима припреме? Играју европу на пролеће? Боље да су на Телеоптиковом игралишту да смање трошкове...

  • Pa

    21. decembar 2020 | 21:02

    Ko ce da igra sa amaterima....

  • mile

    21. decembar 2020 | 21:11

    nista od utakmice godine... steta...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA