≫ 

Albanac koji je provocirao celu Srbiju postaje saigrač Kolarova posle senzacionalne razmene?

Granit Džaka želja Antonija Kontea

  • 1
Aleksandar Kolarov, Granit Džaka Foto: Profimedia

Na pomolu je zanimljiv transfer između Arsenala i Intera, koji bi se sveo na razmenu igrača. Naime, pošto oba kluba imaju igrače koji nisu zadovoljni u ekipi i prave problem oko atmosfere, klubovi prema informacijama medija sa Ostrva i "Čizme", najavljuju da bi Kristijan Eriksen i Granit Džaka mogli da razmene dresove ove zime.

Eriksen nije pokazao ono što se od njega očekivalo u Interu posle dolaska iz Totenhema, a čak ga je Antonio Konte i ponižavao dajući mu minutažu "na kašičicu" i uvodeći ga u sudijskoj nadoknadi samo da bi ukrao vreme.

Sa druge strane i kapiten Arsenala Granit Džaka nalazi se u problemu na Emirejtsu, pa bi mogao na kraju da završi u Interu u razmeni ovih timova.

Konte ceni Džaku i njegove kvalitete, pa postoji velika mogućnost da u senzacionalnoj razmeni klubova Albanac poreklom sa Kosova, koji igra za Švajcarsku, završi u Milanu.

Tako bi postao saigrač Aleksandra Kolarova, sa kojim je imao bitku na Svetskom prvenstvu u Rusiji, kada je Džaka, posle gola koji je dao Srbiji slavio prikazujući albanskog orla, čime je isprovocirao čitavu Srbiju.

Video: Kolarov otkrio detalje o sastanku reprezentativaca posle poraza od Švajcarske

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA