≫ 

Sadik se podsetio dana u Partizanu: I dalje se pitam kako smo izgubili od Junajteda

Nigerijski fudbaler pruža blistave partije u dresu Almerije

  • 12
Umar Sadik Foto: Privatna arhiva

Nakon odlaska iz Partizana, Umar Sadik je zablistao u ekipi Almerije, koja se trenutno bori za plasman u špansku Primeru. Ovaj tim se nalazi na trećem mestu na tabeli, a u minulom kolu je poražen u derbiju protiv Espanjola rezultatom 2:1. Ipak, to ne umanjuje ambicije ovog kluba da se na kraju domogne plasmana u viši rang.

Udarne igle Almerije ove sezone su Hoze Korpas i jedno nama veoma poznato lice, Umar Sadik. Nekadašnji fudbaler Partizana je u dosadašnjem delu sezone postigao šest golova i upisao je jednu asistenciju i trenutno se nalazi na deobi šestog mesta liste strelaca.

On se u intervjuu za nigerijski list „Score Nigeria“ podsetio svojih nastupa u Partizanu, a akcenat je stavio na susret u kojem je igrao protiv Mančester junajteda.

- Liga Evrope je jedno od glavnih takmičenja, odmah iza Svetskog prvenstva i Lige šampiona. Bilo je to sjajno iskustvo, a naročito se sećam duela sa Mančester junajtedom. Izgubili smo tu utakmicu, samo zato što nismo imali dovoljno sreće. I dalje se podsetim na taj meč s vremena na vreme i pitam se kako smo izgubili – kaže Sadik.

Sjajni Nigerijac dodaje da misli da može sa Almerijom da uđe u Primeru i igra na najvišem mogućem nivou.

- Naš glavni cilj je da se plasiramo u La Ligu i to me je ubedilo da potpišem za njih. Svi u klubu žele da se domognu samog vrha. Pripadamo tamo pre svega po budžetu, a onda i zbog stadiona, navijača i ambicija – dodaje nekadašnji fudbaler Partizana.

Zaključuje da bi jako voleo kada bi jednog dana zaigrao u dresu reprezentacije Nigerije.

- Nigerija ima mnogo mladih talenata i većina igra u top ligama. Samo ću reći da čekam svoje vreme, a kada ono dođe, pokušaću da ga ugrabim. I to će se desiti jednog dana – zaključuje Nigerijac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nscz

    22. decembar 2020 | 16:17

    Ahahaha pa zar on ne zna da su pobedili Mancester??? Jel cuo da su kosarkasi uzeli Abu i Evrokup??? Ovaj totalno neobavesten

  • degenekova kicma

    22. decembar 2020 | 16:43

    ko bi rekao da si skuplji od cijeloga drzavnog projekta sa svim pojacanjima upravom i rupcagom haha hahhaha ,,,svaka ti cast care..sprdao si se sa zvezdom..sanjaju tebe i sumu...e vala neka ste im ga uvalili....

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    22. decembar 2020 | 16:11

    Како? Лако. Нисте ви Звезда па да можете да победите један Ливерпул, будућег првака европе. Лако јер сте мали комшилук евро и светског првака

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA