≫ 

Brašanac dao gol u Primeri posle 32 meseca, Simeone ostvario 300 pobeda na klupi Atletika!

Pogotkom Brašanca Osasuna je povela protiv Elčea, ali je domaći do kraja stigao do boda

  • 4
FK Osasuna Printskrin: sporttube

Srpski vezista Darko Brašanac postigao je svoj prvi gol u novoj sezoni za Osasunu i na taj način je prekinuo post koji traje 11 meseci!

Nekadašnji igrač Partizana poslednji put tresao je mrežu 21. januara na meču protiv Uelve u Kupu, dok je u Primeri bio strelac još u aprilu 2018. na meču sa Realom - i to dok je nosio dres Leganjesa (2:1).

Brašanac je sada bio strelac protiv Elčea u 63. minutu, kada je odlično istrčao jedan kontranapad Osasune i potom krunisao asistenciju Garsije za vođstvo od 2:1 u tom trenutku.

Međutim, domaćin je preko rezerviste Karilja u 78. minutu stigao do boda (2:2) - i to samo dva minuta pošto je ovaj ušao u igru. Prethodno je Fidel u 47. anulirao gol Garsije iz 10. minuta.

Što se tiče samog Brašanca, on je igru napustio u 74. minutu, gol koji je postigao možete videti u videu ispod - uz napomenu da je Osasuna i dalje pretposlednja sa 12 bodova na tabeli. Elče ima tri više

Sevilja je golom u finišu meča odnela tri boda na teškom gostovanju u Valensiji, a strelac jedinog gola protiv Slepih Miševa bio je Suso u 81. minutu!

Gosti su imali više od igre, a pormašaje tokom meča ispravili su sjajnim kontranapadom i još boljim udarcem Susa sa 16 metara.

Srpski vezista Uroš Račić nije igrao za Valensiju zbog povrede mišića i njegov tim ostaje u domnjem delu tabele sa 15 bodova. S druge strane, Sevilja se probila na 5. mesto sa 23 boda.

Atletiko Madrid je još jednom pokazao da u njihovom timu ima šampionskog materijala ove sezone tako što je na gostovanju savladao neugodni Real Sosijedad na gostovanju sa 0:2. "Jorgandžije" su imale prilike i u prvom poluvremenu, ali do promene rezultata je stilo tek na startu drugog dela igre kada je štoper Hermoso doneo prednost. Pokušava je domaćin da se vrati u meč, ali se protiv jake defanzive Madriđana nije moglo, a usledila je i kazna za otvaranje - Ljorente je 16. minuta pre kraja susreta udvostručio prednost i postavio konačnih 0:2.

Tako je Dijego Simeone došao do 300. pobede na klupi Atletika u svim takmičenja što je neverovatna cifra.

Levante je na gostovanju Ueski bio agresivan, željan pobede, ali im se to nije isplatilo. U 30. minutu Ruben Vezo pravi penal koji realizuje Ontiveros. Ipak, Melero u 53. minutu poravnava rezultat, tako da ekipa iz Valensije nosi kući jedan bod (1:1).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA