≫ 

Vlahović dao gol Juventusu posle 150 sekundi, Fjorentina demolirala šampiona u Torinu

Ovo je treći uzastopni meč na kom Vlahović trese mrežu

  • 8
Dušan Vlahović Foto: AP/Tanjug

Srpski napadač Dušan Vlahović dao je gol Juventusu u Torinu posle samo 150 sekundi, u meču u kom je njegova Fjorentina ubedljivo slavila rezultatom 3:0 (1:0)!

Sjajno je Vlahović pobegao odbrani Bjankonera, odličnu loptu u prostor mu je dao Frenk Riberi, da bi u nastavku akcije Srbin ušao u kazneni prostor i samo "bocnuo" preko Šćesnog.

Bio je to treći uzastopni gol Vlahoviča u Seriji A, mada vredi pomenuti da je prethodna dva puta bio precizan sa bele tačke. Inače, ovo mu je četvrti gol od početka sezone i ima onaj jedan u dresu reprezentacije protiv Rusije.

Što se tiče samog meča u Torinu, on je verovatno rešen u 17. minutu kada je Huan Kvadrdado zbog nesmotrenog starta dobio direktan crveni karton.

Fjorentina je nedugo zatim mogla do drugog gola preko Riberija, dok je s druge strane neprecizan bio Kristijano Ronaldo. Portugalac je u 57. minutu stigao da zatrese mrežu, ali je gol poništen zbog ofsajda.

I onda - bum! Fjorentina je u finišu za pet minuta dala dva gola i dodatno uzdrmala Juve koji je tokom dana saznao da je ostao bez tri boda i da će morati da igra meč sa Napolijem koji su prethodno dobili službenim rezultatom.

Najpre je Aleks Sandro postigao autogol u 76. minutu, da bi Kaseres u 81. postavio konačan rezultata. Vlahović je u 74. napustio igru, a Nikola Milenković je proveo svih 90 minuta na terenu.

Nešto ranije Krotone je sa 2:1 na domaćem terenu savladao Parmu i tako se probio do 18. pozicije sa devet bodova, tri manje od večerašnjeg rivala.

Mesijas je bio dvostruki strelac, pogađao je mrežu Mlekadžija u 24. i 44. minutu, dok je jedini gol za goste dao Kučka u 57. minutu. Miloš Vulić, doskorašnji vezista Crvene zvezde, odigrao je svih 90 minuta za Krotone.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N

    22. decembar 2020 | 21:54

    Kakvo slavlje 😂😂😂

  • Cure

    22. decembar 2020 | 23:49

    Kaljaviii Juveee pao sam 1 cak i 1x na uzivoo svasta bi im.rekoo a ova kaljavaa fioree nijee dobila na strani 20 tekmi i sad nasli i to juve ma.katastrofaaa

  • X

    22. decembar 2020 | 22:50

    Дућа ће бити један од бољих нападача!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA