Obrt u Rusiji: Ne miriše na dobro za Marka Nikolića, agenti mu spremaju smenu

Masimo Karera je potencijalni novi trener moskovskog kluba

  • 11
marko nikolić Foto: MN Press

Problemi u najavi za Marka Nikolića. Iako se isprva činilo da će se srpski stručnjak zadržati na klupi Lokomotive iz Moskve, najnovija izveštavanja iz Rusije ukazuju da ne može biti siguran u tako nešto. Kompletna uprava je napustila kormilo, a izgleda da je sledeći na redu Srbin.

Tako ruski novinar Aleksandar Andronov, kojeg su već preneli svi ugledniji sportski portali, kaže da su velike šanse da novi strateg Lokomotive bude Masimo Karera. Međutim, za njegove usluge se trenutno interesuje i bivši klub – Spartak iz Moskve, pa će biti izuzetno zanimljivo videti kojim putem će Italijan nastaviti.

On je nedavno dobio otkaz na klupi AEK-a nakon remija sa Volosom, a izgleda da su se iza svega krila određena neslaganja sa fudbalerima i upravom. A eto, sada bi mogao da se „uplete“ u moskovski posao, samo je pitanje na kojoj strani.

Njegov agent, Timur Gurckaja ga gura u Lokomotivu. Rusi pišu da uprava nije baš najzadovoljnija Nikolićevim rezultatima  iz jesenjeg dela šampionata.

- Karera je dobio otkaz. To bi trebalo da zabrine Nikolića. Agent Gurckaja, koji je blizak sa Karerom, aktivno lobira za njega u Lokomotivi. Velike su šanse da uspe – tvrdi Andronov, a preneli su brojni ruski mediji.

On je izuzetno popularan u najvećoj zemlji na svetu. Sa Spartakom je osvojio titulu, a kao što smo naglasili, nije daleko ni da završi u ovom moskovskom velikanu. Ruku na srce, šanse za tako nešto su manje, pošto su već odmakli pregovori sa Leonardom Žardimom, nekadašnjim trenerom Monaka.

Lokomotiva se trenutno nalazi na osmom mestu Premijer lige Rusije sa čak 13 bodova manje od Zenita, dok je u Ligi šampiona upisala tri boda iz šest utakmica u grupnoj fazi takmičenja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    23. decembar 2020 | 16:13

    Кад су га ангажовали, требало је да му обезбеде и судије.. без њих је он много таааанак тренерчић

  • RSK

    23. decembar 2020 | 16:44

    Neka se vrati u Partizan i napravi ponovo istu stvar. Prethodno Vazura mora zajedno sa svojim partnerom Stanojem pod hitno NAPOLJE IZ PARTIZANA.

  • Saša

    23. decembar 2020 | 17:23

    Nema tamo toleta borisa džombe tanak je on nema štele kod putina ales kaputes...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA