≫ 

Matić odgurnuo Fernandeša i rekao mu da ućuti: Bruno iznervirao Nemanju, ovaj mu "očitao lekciju"

Porugalac je, inače, poznat kao neko ko voli dosta da priča tokom utakmice

  • 6
Nemanja Matić Printskrin: Twitter/@FIDALGO117

Srpski vezista Nemanja Matić odigrao je sjajan meč za svoj Mančester junajted koji je u sredu veče pobedio Everton u četvrtfinalu Liga Kupa, ali će susret na "Gudisonu" ostati upamćen i po svađi koju je imao sa Brunom Fernandešom.

Nije poznato zbog čega je Matić izgubio živce i potom odgurnuo Portugalca, nakon što mu je prethodno rekao da ućuti, ali jeste to da Fernandeš ima pomalo dugačak jezik i da voli da suflira tokom utakmice još otkako je došao u klub u januaru.

Setite se samo sredine avgusta i finiša prošlogodišnje LIge Evrope, kada je imao žestok verbalni duel sa Viktorom Lindelfom koji ga je, posle kratkotrajne rasprave, "oterao" uz posvku.

Što se tiče Matića i Bruna, sve se završilo na tom odgurivanju - a obojica su odigrala svih 90 minuta meča koji umalo nije otišao u produžetke. Ipak, Kavani i Marsijal su pogađali u samoj završnici i Đavoli će u polufinalu LK dočekati gradskog rivala Mančester Siti.

- Veoma sam srećan zbog partije koju su svi u timu prožili. Bili smo malo frustritani što u prvih 15-20 minuta nismo koristili svoje šanse, trebalo je da vodimo na poluvremenu, ali je najvažnije da smo kontriolisali igru što nije lako na "Gudisonu" - rekao je Matić posle meča.

Video: Fudbaler Mančester junajteda uči sina da vozi traktor

(Telegraf. rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ratar

    24. decembar 2020 | 09:29

    To mu je poslednje sto je uradio. Na leto ga teraju iz klu na. Ko je on da gurne najboljeg igraca? Krakati babun, ionako ne igra u prvoj postavi, samo ove nebitne kupove da bi prva postava odmorila.

  • Milivoje

    24. decembar 2020 | 11:25

    Matic gura doktora fudbala. Pametnom dosta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA