≫ 

"Dobra reklama za njega, ali ima dosta zainteresovanih": Ništa od dolaska Đuričića u Kruševac

Sportski direktor Napretka demantovao navode o dolasku nekadašnjeg saradnika Save Miloševića u klub

  • 2
Milan Đuričić Foto: Arena Sport

Pisalo se prethodnih dana da će Milan Đuričić preuzeti klupu Napretka nakon naprasnog odlaska Gorana Stevanovića. Međutim, kako jutros piše Sportski žurnal od te saradnje neće biti ništa.

Kako navodi sportski direktor Napretka, Bojan Miladinović, veliki je broj kandidata za klupu Čarapana, ali Đuričić trenutno nije jedan od njih.

- Dezinformacija. U svakom slučaju dobra reklama za Đumija. Ima dosta zainteresovanih kandidata – ističe Bojan Miladinović.

U Napretku su svesni da moraju brzo da reaguju, pošto se bliži početak pripremnog perioda, koji će Čarapani provesti u turskom Beleku.

- Moramo brzo da reagujemo, bliži se početak pripremnog perioda, valja definisati igrački kadar za nastavak prevenstva. Neće nam biti teško da pronađemo novog trenera, jer je Napredak klub u kome bi svaki stručnjak poželeo da radi. Svedoči o tome činjenica da su se, pošto se u medijima pojavila mogućnost odlaska Gorana Stevanovića, mnogi već zainteresovali. Čim ozvaničimo prekid saradnje sa Stevanovićem uslediće promocija novog šefa struke – dodaje Miladinović.

Ipak, odlazak Stevanovića u Kruševcu bio je poprilično iznenađujuć o čemu svedoče reči sportskog direktora Napretka.

- Nije se Stevanović pojavio na dogovorenom sastanku, kada sam ga pozvao, rekao je da sebe u ovom trenutku ne vidi više u srpskom fudbalu. Ostao sam zatečen, mislio sam da će se, pošto se odmori od iscrpljujućeg finiša sezone, predomisliti. Napredak mu je dao sve što je tražio, na kraju i rehabilitovao kao trenera posle desetogodišnjeg odsustva iz Srbije. Ostao je, ipak, dosledan želji da ide, čekamo da nas, zvanično, pisanim putem, obavesti o tome – zaključuje sportski direktor Napretka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiki

    24. decembar 2020 | 10:28

    Svaka cast Djumiju, ali vreme je za penziju...

  • Jevrem

    24. decembar 2020 | 11:14

    Nenad Sakić i Krnja legenda kao trener golmana.Krnjinac najsimpatičniji golman svih vremena , covek koji je stizao sve cak i da se prepire i svadja sa publikom iza reklama, ono su bile antologijske scene.Neponovljiv, nisam odavno nista cuo o njemu, bas me zanima gde je sad i sta radi.Samo bez Miluna zvanog autogol u stručnom štabu 😄

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA