≫ 

PSŽ smenio Tuhela posle ubedljive pobede, menja ga Poketino i dovodi svoje pulene iz Totenhema

Nemac platio ceh lošim partijama i po svemu sudeći ustupiće mestu Argentincu koji je navodno tražio da mu dovedu Alija i Eriksena

  • 2
Thomas Tuchel, PSG PSŽ Foto: Tanjug/AP

Nemački stručnjak Tomas Tuhel dobio je otkaz u Pari Sen Žermenu šest meseci pre isteka ugovora, i jutro posle ubedljive pobede nad Strazburom rezultatom 4:0!

Ovu vest javio je dobro informisani novinar "Bilda" Kristijan Falk, a razlog je navodno veliki broj kikseva u šampionatu i igra koja nije dominantna kao ranije.

PSŽ je trenutno treći na Ligi 1 sa bodom zaostatka za Lilom i Lionom, ali na svom kontu ove sezone imaju poraze od Marselja, Monaka i Liona, dok za vikend nisu slavili ni protiv Lila (0:0).

U LŠ su prošli u osminu finala i igraće protiv Barselone, ali su i tu bili na ivici ispadanja kada je Junajted na Old Trafordu promašivao zicere pri rezultatu 1:1. Da nisu dobili, a pobedili su srećno, igrali bi sada u Ligi Evrope.

Tuhel je u Pariz stigao 2018. godine iz Dortmunda, a prethodno je vodio Majnc i drugi tim Augzburga. Osvojio je dve titule, po jedan Kup i Liga kup, dva Superkupa Francuske, a minule sezone odveo je tim do finala Lige šampiona.

A kao jedan od glavnih kandidata da ga nasledi pominje se nekadašnji menadžer Totenhema Maurisio Poketino koji već godinu dana nema posao. Ali ima veliku želju da trenira Svece s obzirom na to da je svojevremeno igrao za ovaj klub.

Mediji pominju i da je Poketino navodno već rekao čelnicima PSŽ-a da iz Totenhema dovedu Dele Alija na kog Žoze Murinjo ne računa, kao i Kristijana Eriksena kog Inter želi da se reši.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😈

    24. decembar 2020 | 14:34

    Срећа па је Солскјер ухватио боље резултате иначе би то феноменално и за Тухела и за Ђаволе 🙈

  • Lazar

    24. decembar 2020 | 14:16

    Dodji na klupu Srbije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA