≫ 

Turci pišu da je Adem Ljajić pao u depresiju zbog Sofije: Opija se do jutra, komšije ga prijavile...

Fudbaleru Bešiktaša navodno je teško palo to što je njegova bivša devojka uplovila u vezu sa njegovim saigračem iz reprezentacije Lukom Jovićem

  • 20
Adem Ljajić, Sofija Milošević

Foto: Instagram/sofijamilo

Adem Ljajić je ove sezone nastupio na svega šest utakmica za Bešiktaš, a i njih je igrao sa manjom minutažom, dok je ostatak proveo ili na klupi, ili je propustio zbog povrede.

Jedan od najuticajnijih turskih listova Hurijet, objavio je da je jedan od razloga Ljajićevih loših partija depresija, koja je izazvana raskidom veze sa srpskom manekenkom Sofijom Milošević, kao i to što je uplovila u vezu sa njegovim saigračem iz reprezentacije Lukom Jovićem.

Prema navodu ovog lista, Ljajić je upao u problem sa alkoholom, zbog čega je i ranije upozoren, ali nije odustao od ove loše navike. Navodi se i da je organizovao žurku u svom domu, koja je trajala do jutra uz glasnu muziku, na šta su se komšije žalile upravi Bešiktaša.

Bešiktaš pokušava da pronađe Ljajiću novi angažman, ali je Ljajić navodno i na to ostao potpuno ravnodušan, ne pokazujući nikakvu reakciju nakon kritika.

Trener Bešikaša uznemiren je zbog situacije sa Ljajićem i povodom njegovog statusa razgovarao je sa predsednikom Ameruom Nur Čebijem.

List navodi i da su Ljajić i Sofija Milošević dugo bili zajedno u vezi, koja je trajala tri godine, uz manji prekid, ali da je upao u depresiju nakon što je njegova bivša devojka ušla u vezu sa Lukom Jovićem, igračem Real Madrida i Ljajićevim saigračem u timu Orlova.

Video: Adem Ljajić o tome da li fudbalere nacija i sada zove splavarima i manekenima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krlja

    25. decembar 2020 | 11:40

    Ala si nasao zbog koga ces upasti u depresiju...umesto da slavis sto je drugi finansira ti patis...😂😂😂

  • Mako

    25. decembar 2020 | 11:23

    Budalo , nađi drugu . Bar cura ima .

  • Simon

    25. decembar 2020 | 11:57

    Ne tuguj već budi srećan što ova gosp.nije sa tobom,neće ona ni sa drugim dugo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA