Pepova glavobolja pred ludi raspored: Žesus i Voker pozitivni na koronu, propuštaju četiri meča

Videćemo koje zamene će načiniti iskusni stručnjak

  • 0
Pep Gvardiola, Mančester Siti Foto: AP/Tanju

Problemi za Mančester siti pred najteži deo sezone. Praznično „ludilo“ je stiglo u Premijer ligu, u narednih 11 dana će tim Pepa Gvardiole odigrati četiri utakmice, ali će u tim dvobojima biti znatno oslabljen, pošto na teren neće istrčati Gabrijel Žesus i Kajl Voker.

Ova dvojica fudbalera su na testu bila pozitivna na prisustvo virusa korona, pa će uz dva člana stručnog štaba morati u izolaciju. I dok je Žesus odigrao 11 utakmica ove sezone i postigao četiri gola, Voker je uglavnom poslednjih sedmica bio rezerva Žoau Kanselu, pa njegovo odsustvo neće biti od tako velike važnosti. Sa druge strane, Brazilca bi mogli da zamene ili Feran Tores ili Serhio Aguero.

Mančester siti u subotu dočekuje Njukasl, da bi već u ponedeljak igrao protiv Evertona na Gudisonu. Potom slede dva gostovanja, prvo Čelsiju, a onda i Mančester junajtedu u okviru polufinala Karabao kupa.

Siti se trenutno nalazi na osmom mestu Premijer lige sa 23 osvojena boda, ali ima utakmicu manje u odnosu na ostale rivale. Pobedom u zaostalom susretu bi se domogao deobe trećeg mesta na tabeli gde su trenutno Mančester junajted i Everton.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA