Ibrin "srednji prst" za Božić: Razbesneo je katolike i protestane zbog kontroverzne božićne čestitke

Fudbaler Milana u svom stilu čestitao najradosnijih praznik vernicima, ali mnogi njegovu šalu nisu prihvatili najbolje

  • 22
Zlatan Ibrahimović Foto: Tanjug/AP

Čitavog dana sportisti širom sveta objavljuju božićne fotografije pokraj jelke, obučeni u božićne pidžame, pored poklona, ukrasa i sličnih božićnih i novogodišnjih simbola...

Ipak, jedna fotografija se posebno izdvojila. Jedinstven kao i uvek, ponovo je bio Zlatan Ibrahimović, koji je Božić svima čestitao tako što je objavio fotografiju na kojoj osoba obučena u kostim "Deda mraza" pokazuje srednji prst.

- Srećan Božić - napisao je Ibrahimović uz tu fotografiju, koja je izazvala bes mnogih u komentarima.

Vernici su ga osuli uvredljivim porukama, mnogi su mu poželeli da u 2021. godini ne postigne ni gol, a mnogi su istakli da je sramota da čovek koji ima 39 godina objavljuje ovakve stvari.

Ipak, ukoliko se samo malo prisete, shvatiće da je ovo Ibrahimoviću neka vrsta tradicije, jer je i prošle godine na identičan način čestitao svima Božić tako što je objavio figuru božićnog patuljka kako pokazuje srednji prst, a i tada su ga mnogi vređali na nacionalnoj i verskoj osnovi.

Ibrahimović je nedavno u velikom intervjuu za Korijere delo Sport govorio i o religiji, pošto mu je otac musliman iz Bosne, a majka katolkinja iz Hrvatske.

- Moja religija je  religija poštovanja drugih. Za sve vere, za sva mišljenja. Tako sam odrastao i tako sada razmišljam - odgovorio je Ibrahimović na pitanje koja je njegova religija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vujke

    25. decembar 2020 | 16:24

    Da je neki poznati Hriscanin cestitao ovako muslimanima Bajram, verovatno bi usledilo deset teroristickih napada sirom sveta.

  • Islam je najveća opasnost za čovečanstvo

    25. decembar 2020 | 16:06

    Neka tako čestita svojim muslimanima Ramazan...

  • Gile

    25. decembar 2020 | 16:03

    Nije on jedini bošnjo koji pokazuje srednji prst katolicima/protestantima... Svi oni to rade...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA