Krkić postaje treći fudbaler koji je igrao u svim ligama "petice"? Španac blizu ostvarenja podviga

Sent Etjen je zainteresovan za njegove usluge

  • 0
Bojan Krkić Printskrin: streamable.com

Odavno nismo čuli za Bojana Krkića. Mnogi su mu prognozirali fantastičnu karijeru, ali španski fudbaler ipak nije dostigao one najveće visine. Daleko od toga da ne može da bude zadovoljan, ali ostaje mišljenje da je verovatno mogao više.

Bilo kako bilo, on se trenutno nalazi u MLS-u, igra za ekipu Montreala i ugovor mu ističe 1. januara. Klub mu je već stavio na znanje da neće obnoviti saradnju, pa je Krkić slobodan u izboru nove sredine. Ono što je interesantno jeste da nekadašnji fudbaler Barselone želi da se vrati u Evropu.

A mogao bi da postane tek treći fudbaler ikada koji je zaigrao u svim ligama „petice“. Bio je u Barseloni, potom je otišao u Romu, u Italiji je igrao i za Milan, odakle se vratio u Barselonu, pa nastavio u Ajaksu, Stouku, Majncu, Alavesu, pa je otišao za Montreal.

Trenutno nije igrao samo u Francuskoj. Prema pisanju francuskih medija, to bi uskoro moglo da se promeni. On je ponuđen Sent Etjenu, koji traži napdača i ne odbacuje ideju da bi Krkić mogao da dođe. Ali prvi kandidat za Zelene je Islam Slimani, no prepreka je trenutno visoka plata ovog fudbalera.

Inače, samo dvojici fudbalera je pošlo za rukom da zaigraju u svih pet najjačih liga. Prvi je rumunski napdač, Florin Raučoju, koji je igrao za Bari, Veronu, Milan i Brešu u Italiji, potom je u Španiji nastupao za Espanjol, zatim u Engleskoj za Vest Hem, te u Nemačkoj za Štutgart, a onda je u Francuskoj bio u Monaku. Drugi je Kristijan Poulsen, koji je u Englskoj bio član Liverpula, u Italiji je igrao za Juventus, u Španiji za Sevilju, u Nemačkoj za Šalke i Francuskoj za Evijan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA