≫ 

Ako pitate Klopa, ovo je jedini razlog zašto bi Salah mogao da ode iz Liverpula

Podsetimo, sve više se priča o mogućem transferu Egipćanina

  • 0
Premijer liga, FK LIverpul, Celsi

Foto: Tanjug/AP

Menadžer Liverpula Jirgen Klop ne vidi razlog zašto bi njegov najbolji igrač Mohamed Salah napustio klub, iako se danima unazad piše da je Egipćanin nezadovoljan na Enfildu!

Naravno, to je upalilo alarm u Liverpulu koji mu je navodno ponudio i veću platu, dok Klop u međuvremenu pokušava da umiri navijače.

- Svi bismo mogli da tražimo nešto drugo ako to želimo. Ali mislim da je jedini razlog da iko od nas napusti klub jeste vreme. Koji drugi razlog bi mogao da bude? Ovo je jedan od najvećih klubova na svetu - počeo je Klop:

- Plaćamo dobro! Ne najviše na svetu, ali definitivno dobro. Imamo stadion sa izvanrednim navijačima i imamo široku bazu obožavaoca širom sveta.Boje su nam crvene, a to je najlepša boja. Ne možete da prisilite ljude da ostanu, ali to je to. Opet, ako neko želi da ide, ne možemo ga zadržati.

Redsi su trenutno prvi u Premijer ligi sa četiri boda više od Lestera i pet od Mančester junajteda koji ima meč manje. A upravo će ova dva tima u derbiju 15. kola da otvore "Boksing Dej", dok će Liverpul u nedelju dočekati VBA.

>>> Junajted igra furiozno, Lester je u prošlom kolu pobedio Totenhem kao gost, i sve nagoveštava sjajan meč danas (13.30) na King Pauer stadionu. Kvota na Lester je 2,90, na Junajted 2,45, dok je kvota na 3+ 1,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lester - Mančester Junajted.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA