≫ 

Poketino ispostavio listu želja PSŽ-u, biće potrebni milioni: Mesi, Eriksen, Ali, Tripije...

Prvo i sigurno najveće ime koje se pominje je Lionel Mesi. Zvezda Barselone nije još uvek u pregovorima sa svojim sadašnjim klubom kako bi tamo i ostao, pa se sve više pominje njegov odlazak

  • 6
Maurisio Poketino Foto: AP/Tanjug

Dok se čeka zvanična promocija Maurisija Poketina na mesto trenera Pariz Sen Žermena, Argentinac je već pripremio papir sa željama. Mediji širom Evrope dolaze do informacija da se spremaju velike promene na "Parku prinčeva".

Prvo i sigurno najveće ime koje se pominje je Lionel Mesi. Zvezda Barselone nije još uvek u pregovorima sa svojim sadašnjim klubom kako bi tamo i ostao, pa se sve više pominje njegov odlazak.

PSŽ je prvi u redu, uz Mančester siti, koji bi voleo da ga vidi u svojim redovima. Slika još uvek nije najjasnija jer se ne znaju koje su želje samog Mesija, ali će Poketino svakako sve uraditi da ga privoli u glavni grad Francuske.

Uz Mesija, pominu se još tri imena, a sva tri su nekada radila sa Poketinom u Totenhemu.

Pre svega, na radaru je Kristijan Eriksen koji je krajnje nezadovoljan tretmanom u Interu. Ponižavajuća minutaža je nešto preko čega Danac ne želi da pređe, pa je izvesno da će napustiti Milano već u narednom prelaznom roku.

Dele Ali takođe nije baš u prvom planu Žozea Murinja u Totenhemu, konkurencija je jaka i Portugalac je pronašao šablon sa kojim ima šanse da se čak domogne i titule u Premijer ligi. Ali retko ima šanse da pokaže, učinak mu nije na zavidnom nitou, pa Poketino vidi šansu da iskoristi njegov pun potencijal u PSŽ-u.

I treće ime je Kjeran Tripije iz Atletiko Madrida. Ima engleski reprezentativac dobru reputaciju i reference da igra u najvećim klubovima Evrope, ali razlog zbog kojeg bi napustio španskog velikana još uvek nisu čisti.

Minutažu ima, povrede su ga doduše malo omele, ali Dijego Simeone poštuje to što Tripije radi, pa će za prelazak u PSŽ biti potrebno dosta novca i truda.

Videćemo šta će biti prvi potez Poketina, pogotovo imajući u obzir da već u rosteru ima velike zvezde kojima je uvek ili da igraju ili da idu.

Video: Mat u 90. minutu: Zec pobegao čuvarima, Lukić na pravom mestu, za pobedu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dg

    26. decembar 2020 | 12:12

    Ako je istina, sve dovodi istrošene igrače.

  • Pex

    26. decembar 2020 | 11:53

    Au steta sto je to bas PSG oni su bas tanki sa milionima, po tome su poznati

  • фебо

    26. decembar 2020 | 19:16

    Batke,mogaa si I mene da turis u taj tvoj tefter ,nesam skap ,ja bi ti dosao za dva-tri meleona samo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA