≫ 

Klop progovorio o odlasku Salaha: Evo pod kojim uslovima Egipćanin može da napusti Enfild

Nemački trener zanimljivo prokomentarisao medijske natpise

  • 0
Premijer liga, FK LIverpul, Celsi Foto: Tanjug/AP

Trener Liverpula Jirgen Klop poručuje da nije zabrinut zbog sve češćih navoda o tome kako će Mohamed Salah napustiti klub sa Enfilda.

Egipćanin je nedavno u intervjuu za španski "As" istakao kako je polaskan interesovanjem Barselone i Reala, kao i da je razočaran što nije dobio kapitensku traku na meču Lige šampiona s danskim Mitjilandom.

Upitan šta misli o tome da bi Salah mogao da ode iz kluba, Klop se samo nasmejao:

- Uvek možemo između redova da tražimo šta nam se svidi. Jedini razlog da napusti Liverpul trenutno može da bude loše vreme. Je li jedan razlog dovoljan? Ovo je jedan od najvećih klubova sveta, plaćamo ga dobro. Možda ne naviše na svetu, ali svakako da plaćamo dobro i imamo senzacionalan stadion da neverovatnim navijačima, sa velikom bazom pristalica u celom svetu - rekao je Nemac.

Jirgen kaže da nikoga neće ubeđivati da ostane ako želi da ide.

- Naše boje su crvene, najlepše. Ne možete da primoravate ljude da ostanu, ali tako je, kako je. Sve je u trenutku, pravom momentu, stvarima poput toga. I mi menjamo tim, dovodimo igrače, a ako neko želi da ode, ne možemo ga zadržavati. Jedino što ne razumem je zašto bi sad neko želeo da ode odavde - poručio je Klop.

Sa dva uzastopna poraza Totenhem se odmakao od vrha tabele, i zato mu je večerašnji (20.15) gostovanje Vulverhemptonu izuzetno važno. Treći poraz u nizu bi verovatno značio kraj šampionskim nadama. Kvota na dvojku je 2,30, dok je kvota na 3+ 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vulverhempton - Totenhem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA