≫ 

Modrić pružio ruku Perezu i potpisuje novi ugovor sa Realom, zarađivaće manje nego do sada

Saradnja će biti produžena do leta 2022. godine

  • 0
FC FK Real Madrid - Barselona Barcelona Foto: Tanjug/AP

Iako ima 35 godina, hrvatski vezista Luka Modrić u poslednjih mesec i po dana pokazao je Realu da je i dalje jedan od najvažnijih šrafova u timu!

Otuda i ne čudi što je predsednik "kraljevskog kluba" Florentono Perez, prema navodima tamošnje "Marke", odlučio da ponudi novi ugovor Hrvatu koji će trajati do 2022. godine.

Ta ista "Marka" navodi da je Modrić pružio ruku Perezu i da će ostati u Madridu još godinu dana s obzirom na to da mu je važeći ugovor trajao do leta 2021. godine.

Modrić je imao unosne ponude iz Katara i MLS lige, one ga nisu zadovoljile, a zanimljivo je da je ovaj novi ugovor sa Realom smanjen u odnosu na prethodni.

- Hrvatski vezista je svojim igrama uverio sve u klubu da zaslužuje novi ugovor. Na terenu je pokazao entuzijazam, odlučnost i liderstvo, uviek je bio primer na terenu i van njega. Svaka utakmica u kojoj je zaigrao u poslednjih mesec i po dana bila je predstava fudbalskih sposobnosti. Posledica toga je novi ugovor.

- On neće imati ekonomsku težinu kao onaj koji je dosad imao s klubom, ali će svakako na pravilan način ceniti ono što Luka Modrić jeste. Imao je Luka ponude koje su bile unosne, neke iz Katara koje nisu zadovoljile sportski aspekt priče, a sirene su svirale i u MLS-u. Ipak, nikad nije bilo sumnje, Luka je morao ostati u klubu - piše u tekstu "Marke."

Podsetimo, Modrić je u Real stigao 2012. iz Totenhema za 35 miliona evra i u međuvremenu je osvojio sve što se moglo osvojiti.

>>> Sa dva uzastopna poraza Totenhem se odmakao od vrha tabele, i zato mu je večerašnji (20.15) gostovanje Vulverhemptonu izuzetno važno. Treći poraz u nizu bi verovatno značio kraj šampionskim nadama. Kvota na dvojku je 2,30, dok je kvota na 3+ 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vulverhempton - Totenhem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA