Zlatan kupio šumu za 3 miliona evra! Razlog - isti onaj zbog kog je svojevremeno hteo i u Srbiju

Ibrino novo imanje nalazi se na švedsko-norveškoj granici

  • 1
AC Milan, Bologna Foto: Tanjug/AP

Napadač Milana Zlatan Ibrahimović nedavno je kupio šumu za tri miliona evra, prenosi italijanska "Gazeta delo Sport."

Šuma se nalazi na granici između Švedske i Norveške i ima nekoliko kuća za odmor, a glavni razlog što se Ibra počastio za praznike jeste njegova velika strast prema lovu i ribolovu.

Da je Zlatan ljubitelj lova, u decembru 2019. godine otkrio nam je i Ibrin nekadašnji saigrač i prijatelj Nemanja Matić, kod kog je Telegraf bio u poseti u Mančesteru.

- Sa Zlatanom je uvek bilo zanimljivo. Voli lov. Rekao mi je jednom:  ''Čuo sam da ima vukova u Srbiji, pošalji me.'' Onda smo organizovali da ide da lovi u Makedoniju - otkrio je Matić tada.

"Gazeta" dalje piše da je lokacija Ibrine šume mesto na kom se okuplja švedska elita, kao i da će napadač Milana tokom januara provesti izvesno vreme na novom posedu kako bi uživao u ribolovu.

Podsetimo, Ibrahimović trenutno ima problema sa povredom lista i očekuje se da se vrati na teren u drugoj polovini januara. Do sada je na 10 utakmica dao 11 golova i upisao dve asistencije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA