≫ 

Novi kiks Čelsija, da li se Lampardu sprema otkaz?

Plavci igrali samo 1:1 sa Vilom na domaćem terenu

  • 2
Frenk Lampard Foto: AP/Tanjug

Nedavne kritike Frenka Lamparda nisu urodile plodom, fudbaleri Čelsija upisali su još jedan kiks - ovoga puta na domaćem terenu protiv Aston Vile u okviru 16. kola Premijer lige (1:1, 1:0)!

Ovo je tek četvrti bod za Plavce u poslednjih pet mečeva u kojima su dobili samo Vest Hem, a poraženi su od Evertona, Vulverhemptona i nedavno od Arsenala (3:1).

Upravo posle lekcije u gradskom derbiju Lampard je kritikovao svoja pojačanja od 200 miliona govoreći kako nedovoljno trče. To je trebalo da upalki alarm u svlačionici, pogotovo što se pominjalo da bi Lampard mogao da bude bivši ako ne dobije Vilu.

Vodio je Čelsi od 34. minuta golom Žirua, ali je El Gazi već u 50. poravnao rezultat. Mogli su gosti u 69. i do drugog gola kada je Mekgin pogodio prečku, dok je Plavcima dva minuta ranije poništen gol zbog ofsajda.

Najbolju priliku u drugom poluvremenu za Čelsi propustio je Čilvel u 93. minutu. Asistent kod gola Žirua tukao je pored desne stative  i rezultat je ostao onaj sa početka drugog dela.

I jedan i drugi tim imaju po 26 bodova na 5. i 6. mestu, s tim da Vila ima dva meča manje od Čelsija. Po 26 bodova imaju i Totenhem i Mančester Siti čiji meč sa Evertonom je odložen zbog korone.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hhdh

    28. decembar 2020 | 22:35

    Odigrao nerijeseno sa petoplasiranom ekipom prvenstva, koja pritom ima dvije utakmice manje i vi to zovete kiksom?

  • Mane

    28. decembar 2020 | 21:26

    Slaba pojacanja, kako ih je oduvao Arsenal moguce je...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA