Etihad zatvoren, korona u Sitiju odlaže još dva derbija

"Građani" su već odložili meč sa Evertonom, a u narednih sedam dana čekaju ih dueli sa Čelsijem i Junajtedom

  • 0
Britain Soccer Champions League

Foto: Tanjug/AP

Meč između Evertona i Mančester Sitija, koji je trebalo da se igra u ponedeljak veče, odložen je zbog problema koji Građani imaju sa korona virusom!

Naime, čak petorica članova tima Pepa Gvardiole dobili su pozitivan nalaz na koronu koja se očigledno proširila na ostatak tima posle saznanja da su Kajl Voker i Gabrijel Žesus oboleli.

Ne zna se kada će taj meč biti odigran, ali kakva je situacija, lako može da se dogodi da ne vidimo ni dva naredna duela "građana".

Prvi je pod upitnikom susret sa Čelsijem u Premijer ligi 3. januara, a potom i polufinale Liga kupa na "Old Trafordu" sa gradskim rivalom Mančester junajtedom, tri dana kasnije.

Problem za Pepa Gvardiolu i saradnike je što je trening centar zatvoren do daljnjeg i što igrači u tom periodu neće moći da treniraju, zbog straha od širenja virusa.

Jasno je da bi moglo da dođe do novih odlaganja, a u inače pretrpanom rasporedu, pitanje je kada će se steći uslovi za odigravanje tih utakmica.

Video: Srpski fudbaler otkriva kakav je Gvardiola i saigrači iz Mančester sitija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA