≫ 

Fanovima Đokovića se neće svideti Mesijeve reči: Da li je ovo "osveta" za trening Novaka i Ronalda?

Argentinac se divi najvećim rivalima srpskog tenisera

  • 8
Lionel Mesi, Novak Đoković Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi ne daje često intervjue, a za ovu godinu je odlučio da progovori o burnoj 2020. godini u kojoj se svašta izdešavalo u njegovoj karijeri i u kojoj je bio nadomak odlaska iz Barselone.

U velikom intervjuu za La Sekstu, Mesi je otkrio mnoge detalje iz svog privatnog života, ali i kojim se sportistima divi, među kojima je i njegov najveći rival na terenu, Kristijano Ronaldo.

Pričao je Mesi i o veličinama u drugim sportovima, a dotakao se i tenisa, ali se navijačima Novaka Đokovića neće dopasti njegove reči.

Naime, Mesi je spomenuo da se divi Federeru i Nadalu, dok Novaka nije pominjao, što u eri kada se vodi velika borba za titulu najboljeg svih vremena u tenisu, posebno teško može da padne Novakovim fanovima.

- Mnogo je sportista kojima se divim. Rafael Nadal, Federer, Lebron... U svim sportovima postoji sportista koji se ističe i kojem se divim. Kristijano u fudbalu...

Mesijeve reči sigurno se neće svideti Novakovim fanovima, ali možda je i sam Mesi dobro zapamtio kako je Đoković pre godinu dana imao zajedničke treninge sa Kristijanom Ronaldom u Dubaiju, gde su imali više nego prijateljski odnos.

Podsetimo, Nadal i Federer trenutno imaju 20 Grend slem titula, dok ih Novak Đoković prati sa 17, a šansu da im se dodatno približi imaće već za mesec dana na Australijan openu, koji se ove godine održava u odloženom terminu zbog obaveznog karantina od dve nedelje za sve tenisere koji dođu u Melburn.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bobi

    29. decembar 2020 | 11:12

    Ovim si priznao da je Ronaldo bolji igrač od tebe. Hvala bio sam u nedoumici...

  • ZAC

    29. decembar 2020 | 10:40

    Pa sta je to sto nam se nece svideti, svako navija za koga hoce.

  • eNL

    29. decembar 2020 | 13:33

    vidi se da Mesi gleda reprize teniskih mečeva do 2008 godine.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA