Dijego Košta odlazi, ali Simeone već sprema zamenu: Sve zavisi od Aurelija de Laurentisa

Arkadijuš Milik bi mogao da pojača Atletiko Madrid tokom zimskog prelaznog roka

  • 0
Arkadijuš Milik Foto: Youtube / Printscreen

Jorgandžije su ostale bez jednog od svojih napadača. Dijego Kosta neće produžiti ugovor, što znači da će Atletiko Madrid morati da se aktivira na tržištu. A Dijego Simeone zahteva od uprave da se dovede Arkadijuš Milik iz Napolija, kako tvrdi španski As.

Ovo nije prvi put da se Poljak vezuje za Atletiko Madrid, međutim kako stvari stoje do transfera bi ovoga puta moglo da dođe. Napdač Napolija nije ni registrovan za bilo kakvo takmičenje ove godine, što je neka vrsta kazne zbog toga što nije hteo da produži ugovor sa klubom.

Međutim, Aurelio de Laurentis je neverovatan pregovarač, pa tako od Jorganžija traži 15.000.000 evra, dok Atletiko ni ne pomišlja da ponudi više od 8.000.000 evra. Ostaje pitanje da li će Mardiđani popustiti i odrešiti kesu, pošto je gotovo izvesno da gazda Napolija neće odstupiti ni za evro.

Pre ove sage, Milik je imao dogovor sa ekipom Rome pre nekoliko meseci, prošao je i lekarske preglede, ali je sve na kraju palo u vodu. Transfer je vredeo oko 20.000.000 evra. On je inače došao u Napoli pre četiri sezone, kada ga je italijanski klub platio 32.000.000 evra.

Nema sumnje da bi Jorgandžijama mnogo značila pomoć u navali u nastavku sezone, u kojoj se bore za titulu u španskoj Primeri.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA