≫ 

Spektakularni Lids dao 5 komada Banetovom Vest Bromviču, Arsenal izašao iz krize pobedom u Brajtonu

Jedan od atraktivnijih timova u Premijer ligi odigrao utakmicu iz snova

  • 2
FK Leeds - Burnley Foto: Tanug/AP

Nadali su se u redovima VBA da bi posle remija na Enfildu sa Liverpulom mogli da krenu ka luci spasa u Premijer ligi, ali su surovo spušteni na zemlju. Lids je odgirao fantastičnu napadačku utakmicu i slavio sa čak 5:0 kao gost na "Hautornsu".

Sve je bilo gotovo već posle 45 minuta kada je sjajna ekipa Marsela Bijelse stigla do prednosti od četiri gola, a nakon strahovite gtreške veziste VBA Romejna Sojersa koji je postigao presmešan autogol u 9. minutu.

Do odlaska na pauzu mrežu VBA su tresli i Alioski u 31, Harison u 36, i Rodrigo u 40. minutu. Brazilac Rafinja stavio je tačku na trijumf lepim pogotkom u 72. minutu.

Treba reći i da je u drugom poluvremenu Bane Ivanović pomogao "Vrećicama"  da izbegnu katastrofu jer je dobro čuvao najboljeg strlca gostiju Patrika Bamforda koji se nije upisao u strelce.

Trijumf na gostovanju ostvario je i Arsenal i to drugi vezani u Premijer ligi protiv Brajtona od 1:0. Gol odluke postigao je Aleks Lakazet u 66. minutu, i to nepuni minut nakon što je ušao u igru s klupe za rezerve, pa je londonski tim posle dve vezane pobede izašao iz rezultatske krize.

Barnli je zabeležio važnu pobedu u borbi za opstanak protiv užasnog Šefild Junajteda od 1:0, pogotkom štopera Bena Mija u prvom poluvremenu, dok su Sautempton i Vest hem odigrali meč bez golova.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • panic

    29. decembar 2020 | 21:11

    dosta vise te glupe naslove to su sve NAMESTALJKE gde klubovi kasiraju u prvo poluvreme 4 gola a posle samo jedan ili utakmica turske lige prvo pol. 0-5 i u drugo pol samo jedan gol NAMESTALJKE SVE LIGE

  • DDF

    29. decembar 2020 | 21:12

    Šefild,Wba,Fulam...čemionšip 2021/22

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA