≫ 

"Pokušaj ubistva" pred golom Sautemptona: Lou-kik u potiljak, Adams preživeo brutalan start

Krajnje neoprezan potez igrača Vile

  • 1
če adams Foto: twitter/15_Beak

Fudbaler Sautemptona Če Adams na svojoj koži je osetio kako fudbal može da bude brutalno opasan sport - čovek umalo što nije izgubio glavu u borbi za loptu.

Kamere su zabeležile trenutak kada je pred golom "Svetaca" igrač Aston Vile Doson umesto lopte, kopačkom direktno u potiljačni deo glave pogodio Adamsa dok je ovaj sedeo na travi, pošto je prethodno izgubio ravnotežu i pao posle skok duela sa pomenutim Dosonom.

Čak je i svakom posmatraču situacija delovala prilično bolno po Adamsa, a možemo tek misliti kako je njemu tek bilo posle klasičnog "lou-kika" igrača Vile.

Srećom, Adams je "preživeo" udarac, nastavio je meč, kao i Doson koji nije dobio ni žuti karton zbog ovog krajnje neopreznog starta. Niko ovaj trenutak od sudija nije primetio, čak se ni VAR nije "oglasio".

Utakmica Sautemptona i Aston Vile završena je bez golova.

Ispustio je Liverpul u prošlom kolu pobedu protiv VBA na Enfildu, pa će gledati da večeras (21.00) na gostovanju Njukaslu popravi utisak. Kvota na dvojku je 1,35, dok je dupla šansa 1X 3,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Njukasl – Liverpul

Totenhem je u velikoj krizi, nema pobedu već četiri kola, rivali mu odmiču, a večeras (19.00) mu u goste dolazi Fulam, i to je prilika da se Pevci vrate na pobednički kolosek. Kvota na keca je 1,52, a na kombinazziju 1&3+ 2,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Totenhem – Fulam

Video: Za 5 minuta ubacio 105 uzastopnih trojki: Stef Kari razvalio mrežicu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA