≫ 

Ibrahimović posle Zvezde ide na Sanremo, biće svih pet dana, navijači Milana uznemireni

Kultni festival kancone imaće ove godine još jednog specijalnog gosta iz sfere fudbala

  • 0
AC Milan, Bologna Foto: Tanjug/AP

Fudbaler Milana Zlatan Ibrahimović biće ovogodišnji specijalni gost na čuvenom muzičkom festivalu u Sanremu, koji se održava od 2. do 6. marta, malo posle dvomeča Zvezde i Milana u 1/16 finala Lige Evrope.

Podsetimo, srpski i italijanski tim igraju 18. i 25. februara, prvo u Beogradu, a potom u Milanu.

Umetnički direktor festivala Amadeo Sebastijani, poznatijii kao Amadeus, potvrdio je da će lider "rosonera" biti prisutan svih pet dana u Sanremu, što je odmah zabrinulo navijače Milana jer misle da će tako Šveđaninu fokus biti pomeren sa fudbalskih obaveza.

Razumljiva je njihova briga, jer je Milan lider Serije A, konačno je na pravom putu da uzme titulu, prvu posle 10 godina, te je zbog toga ova vest pomalo uznemirila fanove slavnog kluba.

Na društvenim mrežama su se javili i navijači Intera da "dosole" komentarima kako je Amadeus zapravo navijač Intera i da radi za Kontea, pa je stoga zveo Ibrahimovića da mu poremeti treninge.

Biće, ipak, zanimljivo videti kako će Ibrahimović uspeti da uskladi obaveze, jer Milan dan nakon početka festivala igra meč sa Udinezeom, a dan nakon poslednjeg dana Sanrema, igra protiv Verone.

Mnogo toga zavisi i od aktuelne pandemije korona virusa, zbog koje moguće neće biti dozvoljena publika na čuvenom festivalu, pa će u tom slučaju Ibrahimović od kuće linkom biti uključivan u program. U suprotonom, svojim dolaskom na lice mesta uveličaće ovaj veliki događaj, koji je poslednjih godina više poznat po tome što za specijalne goste ima slavne ličnosti, nego po muzičkim hitovima.

Fudbaleri su dosad bili česti gosti festivala, uglavnom su to bili Italijani, poput Roberta Bađa, Frančeska Totija, Antonija Kasana, svojevremeno je bio i Mihail Gorbačov, a u prošlom izdanju gošća je bila devojka Kristijana Ronalda, Georgina Domingez.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA