≫ 

Vazura potvrdio za Telegraf: Partizan će otkupiti Holendera, cena će mu još porasti posle EURA

"Zaslužio je to doprinosom timu, radom i zalaganjem i uvereni smo da će njegova priča ići slično kao sa Umarom Sadikom", kaže čelnik crno-belih

  • 23
Filip Holender Foto: partizan.rs

Najavili smo pre mesec i po dana da Partizan ozbiljno razmišlja o otkupu ugovora Filipa Holendera od Lugana, a prema najnovijim informacijama crno-beli su odlučili da pomenutu ideju uskoro sprovedu u delo i to najviše zahvaljujući samom fudbaleru, njegovom učinku i odnosu prema dresu kluba iz Humske. Nije precizirano da li će se to dogoditi već u hzimskom prelaznom roku ili, pak, narednog leta, no, jasno je da je odluka već "skuvana".

Stručni štab i generalno ceo sportski sektor je veoma zadovoljan Holenderom, jer se dobro uklopio među crno-bele i, što je možda i najvažnije, sam fudbaler je srećan u Beogradu i svestan da mu je Partizan daleko bolja odskočna daska od švajcarskog kluba.

To za Telegraf potvrđuje i generalni direktor kluba iz Humske Miloš Vazura.

- Sa Filipom Holenderom smo jako zadovoljni i gotovo smo doneli odluku da ga otkupimo. To je igrač koji je svoj status i našu odluku zaslužio doprinosom timu, radom i zalaganjem i uvereni smo da će njegova priča ići slično kao sa Umarom Sadikom. Zato ćemo ga otkupiti od Švajcaraca i potpisati ugovor, jer je i on prezadovoljan u Partizanu, svestan je da je u velikom klubu i da je dobio šansu da se pokaže u pravom svetlu. Smatramo da je to dobar posao, jer se radi o igraču koji je standardni reprezentativac Mađarske i koji će narednog leta učestvovati na Evropskom prvenstvu, što će mu ekonomski značajno podići cenu od novca koji bude uložen u njega – rekao je Miloš Vazura.

Podsetimo, crno-beli su pozajmili Holendera od Lugana na sezonu i ta pozajmica do juna je plaćena 50.000 evra, a u ugovor je uvrštena i otkupna klauzula od 450.000 evra. U Partizanu smatraju da će vrednost igrača višestruko porasti posle Evropskog prvenstva i da će, pored sportske, u perspektivi imati i eknomsku dobit od reprezentativca Mađarske.

Holender je od dolaska u Partizan odigrao sedam mečeva, postigao je tri gola i upisao isto toliko asistencija, iako mahom nije igrao na svojoj poziciji, već klasičnog napadača usled povrede Žan Kristofa Bajbeka.

Ispustio je Liverpul u prošlom kolu pobedu protiv VBA na Enfildu, pa će gledati da večeras (21.00) na gostovanju Njukaslu popravi utisak. Kvota na dvojku je 1,35, dok je dupla šansa 1X 3,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Njukasl – Liverpul.

Šest kola zaredom Real ređa samo pobede, a večeras (21.30) gostuje Elčeu, i teško da će propustiti priliku da završi turbulentnu 2020. godinu sa nova tri boda. Kvota na dvojku je 1,33, a na kombinazziju 2&3+ 1,83. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Elče – Real Madrid

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baxter

    30. decembar 2020 | 11:35

    Brutalan je, posle EURA, Madjari osvajaju i Partizan prodaje Holendera za 50M kao Sadika! Lep san, nema sta!

  • GP

    30. decembar 2020 | 12:18

    Vazura gubi se iz Partizana zajedno sa Stanojevicem inace cemo te potraziti brzih dana. Ovo ti je upozorenje!

  • Časlav Čaki

    30. decembar 2020 | 14:15

    Aloooo Vazurka odgovori sta si radio po Bernu i Amsterdamu !!!!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA