Nema kraja malerima Barselone: Kutinjo mora na operaciju, odsustvuje bar četiri meseca

Fudbaler sinoć izašao sa terena zbog povrede u drugom minutu nadoknade

  • 0
felipe kutinjo Foto: Tanjug/Ap

Sezona kao iz horor filma. Tako je otprilike trenutno u Barsleoni, koja je juče na svom terenu remizirala protiv Eibara (1:1). I taman pošto su pomislili da je to najgore što može da ih zadesi pred novogodišnje praznike, pošto trenutno sede na šestom mestu na tabeli sa sedam poena manje od Atletika i dve utakmice više, desila se povreda Felipea Kutinja.

On je juče u igru ušao u 66. minutu utakmice, zamenio je Miralema Pjanića, a potom je u drugom minutu sudijske nadoknade napustio teren uz pomoć lekarske ekipe.

Danas su iz Barselone stigle vesti da će morati na operaciju, pošto je u pitanju teža povreda, zbog koje će odsustvovati nešto duži period.

- Testovi su pokazali da je fudbaler doživeo povredu spoljašnjeg meniskusa levog kolena. Lečenje povrede zahteva artroskopsku operaciju, koja će biti obavljena u narednim danima – saopštila je Barselona.

Kako navode španski mediji, povreda će odvojiti Kutinja od terena puna četiri meseca, što znači da će propustiti i duele Lige šampiona na proleće. On je ove sezone igrao 14 puta u dresu Barse, a upisao je tri gola i dve asistencije.

Moraće ozbiljno da stave prst na čelo u Barseloni pred idući prelazni rok, jer rezultati za sada nisu adekvatni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA