Prštalo u Granadi, sevali udarci i 3 crvena kartona, Valensija pala u 88. minutu

Veteran Horhe Molina obradovao domaću ekipu

  • 0
FK Barselona Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Granade savladali su Valensiju posle preokreta u zanimljivom okršaju 16. kola Primere sa 2:1. Domaćini su bili bolji u drugom poluvremenu, a posao im je bio olakšan i jer su meč završili sa igračem više i tu prednost iskoristili u 88. minutu.

Valensija, koja je na ovom meču nastupila bez Uroša Račića, je možda bila bolja u prvih sat vremena, a imala je nesreću da primi glup gol u finišu prvog dela posle odbitka nakon šuta Brazilca Kenedija iz slobodnog udarca.

Kevin Gameiro je doveo goste u vođstvo u 36. minutu, ali je bivši igrač Čelsija i Njuksla poravnao u 45. Pride, Kendiju je u 15. minutu poništen gol zbog faula u napadu.

Problemi Valensije na ovom meču počeli su u 70. minutu kada je vezista Džejson dobio drugi žuti karton. Samo nekoliko minuta kasnije Guedeš je zbog udaranja rivala dobio direktan crveni (73'), pa je gostujući tim ostao sa devetoricom na terenu.

Ni Granadini igrači nisu bili cvećke, štoper Duarte je dobio direktan crveni zbog oštrog starta u 76. minutu, ali je domaćinu i prednost od jednog igrača više bila dovoljna da stigne do pobede.

Nju je doneo veteran Horhe Molina (38). S desne strane se ukazala šansa za centaršut što je i učinio Soro koji je na nekih sedam metara idealno pronašao Molinu, a napadač domaćih je vrsno reagovao i doneo trijumf svom timu.

Granada je posle sedme pobede prišla Barseloni na bod na šestom mestu, dok je Valensija tek 16, i ako se ne opameti uskoro čeka je borba za opstanak.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA