≫ 

Salah i Firmino se ispromašivali, Brus razoružao Klopa: Liveprulova nula na oproštaju od 2020.

Šampion remizirao u Njukaslu bez golova u poslednjem meču u godini

  • 0
mohamed salah Salah, koji nimalo nije razmišljao o mentalnom zdravlju igrača fantazija kada je otišao na svadbu svog brata, na kojoj se zarazio koronom, stoji na centru igrališta sa Firminom. Foto: Tanjug/Ap

Liverpul je remizirao sa Njukaslom bez golova na oproštaju od 2020. godine u Premijer ligi.

Ekipa Jirgena Klopa imala je prilike da stigne do trijumfa, ali je maestralni golman Karl Darlou spustio rampu i sprečio Redse da trijumfom ukrase istorijsku godinu u kojoj su vratili titulu na Enfild i odlepe se velikom rivalu Mančester junajtedu.

Tragičari meča su definitivno Mohamed Salah i Bobi Firmino. Egipćanin je promašio dva zicera - Darlou mu skinuo jedan u prvom poluvremenu, a drugi put šutirao pored gola - dok je Brazilac imao dva opasna udarca glavom posle centaršuteva Robertsona i oba puta nije pogodio mrežu.

Njukasl koji se branio gotovo svih 90 minuta i pokušavao iz kontri uložio je ekstra napor i na kraju je nagrađen. Naterao je Stiv Brus Jirgena Klopa da ubaci tešku artiljeriju u vidu Tijaga Alkantare i Đinija Vajnalduma, ali Liverpul nije našao put ka mreži.

Posle 16 odigranih kola i drugog vezanog remija šampion Englske je prvi sa 33 boda, što je tri više od Mančester junajteda koji ima i meč manje.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA