≫ 

Ludilo u Gabonu: Kanga igrao ulični fudbal s lokalcima na poljani, navijači imali dresove Zvezde

Ne može bez lopte Zvezdin Gabonac

  • 1

Fudbaler Crvene zvezde Gelor Kanga jedva je čekao povratak u rodni Gabon da se opusti sa prijateljima, rodbinom, ali čak ni tamo ne može bez lopte iako je vreme za predah, pre nego što se vrati za Beograd.

Kanga je konačno mogao da skine sa sebe zimsku odeću, u Gabonu je sada više nego prijatnih 25 stepeni, idealno za uživanje i na pesku kao što se može videti iz priloženog klipa koji nam je Kanga dao na uvid.

Velika je zvezda Gabonac među svojim narodom, u svom kraju populariše i Zvezdu pa su neki od navijača u dresovima srpskog kluba pratili Kangine majstorije.

Nije Gabonac na najbolji način završio polusezonu u Zvezdi, imao je problema sa nedisciplinom, ipak sve je izglađeno kako valja, a svakako da će mu i ova razbibriga među najbližima pomoći da "sredi glavu" i bude najbolja verzija sebe kada krenu prolećni izazovi sa crveno-belima.

Sosijedad je furiozno ušao u sezonu, ali je u poslednje vreme imao mnogo kikseva, dugo nema pobedu, ima tri poraza u nizu, što pred novogodišnji baskijski derbi (14.00) stavlja domaćina Blbao u bolji položaj. Kvota na keca je 2,85, iks je 2,95, a dvojka 2,75, dok je kvota na 3+ 2,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bilbao - Sosijedad

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA