≫ 

Izbor je bio lak i ovog puta za Zvezdu: Borjan proglašen za igrača godine

Sijao je čuvar mreže crveno-belih i u prethodnih 365 dana

  • 6
milan borjan Foto: crvenazvezdafk.com

Milan Borjan je obeležio i ovu godinu u Crvenoj zvezdi, paradama, odbranama, bravurama u ključnim trenucima, pa je izbor bio lak - klub ga je proglasio za igrača godine.

Zvezda je sa Borjanom i u godini na izmaku imala najpouzdanijeg defanzivca, briljirao je u nekoliko najvažnijih mečeva Milan, spasavao svoj tim kad su mnogi videli da mu nema spasa, otud ga je klub nagradio još jednim vrednim individualnim priznanjem.

- Želeo bih da se zahvalim na priznanju. Za mene je ovo potvrda da treba da radim još bolje. Želim da nastavimo da ređamo uspehe, kao što smo to činili i do sada. Zahvalio bih se celokupnom klubu, kao i mojoj porodici koja je uz mene i od koje imam maksimalnu podršku - rekao je Borjan.

Podsetimo, Borjan je ove godine uspeo da stigne legendarnog Vladimira Petrovića Pižona po broju evropskih utakmica za klub, obojica su na 50 mečeva u međunardonoj konkurenciji, a Borjan će već na proleće prestići ikonu kluba i izbiti na prvo mesto večne liste.

Nagrada za gol polusezone pripala je Aleksandru Kataiju za njegovu majstoriju protiv Libereca u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MB82 🔴⚪

    31. decembar 2020 | 13:06

    Bravo Boki zasluženo 👍🔴⚪

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    31. decembar 2020 | 12:34

    Да су неки прошли страаашни Шарлоа, или бар узели куп(не даде Лалат), можда би и неки њихов био у конкуренцији...овако, лак избор...

  • Ja

    31. decembar 2020 | 12:46

    ❤❤❤

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA