Treći put na starom mestu: Najngolan napustio Inter i otišao put Sardinije

Belgijanac na pozajmici u Kaljariju do kraja tekuće sezone

  • 1
Radža Najngolan Foto: Screenshot/Stremja.com

Veliki prelaz poslednjeg dana kalendarske godine u Italiji. Radža Najngolan je to još juče najavio, a danas je sve dobilo potvrdu. Belgijanac se vratio u Kaljari, gde će igrati do kraja sezone kao pozajmljeni igrač.

Inter i Kaljari su se dogovorili oko svih detalja, pa je Belgijancu ostalo samo da stavi potpis na ugovor, što je danas i učinio. Najnoglan će ponovo sarađivati sa Euzebijom di Frančeskom, sa kojim je radio dok je bio u Romi. Tu je pružao svoje najblistavije partije, a 2018. godine otišao je put Intera za 38.000.000 evra. Tamo se nije baš najbolje snašao.

Ovo će biti treći put da oblači crveno-plavi dresu. Za svoje vreme u Kaljariju u prvom mandatu postigao je šest golova i upisao šest asistencija, što nije tako loš učinak. Nakon te pozajmice se vratio u Inter, ali Antonio Konte ponovo nije imao dovoljno poverenja u njega.

Tokom ove polusezone, upisao je svega 45 minuta u dresu Intera, što je bio nagoveštaj da će karijeru nastaviti negde drugde. Izbor je pao na Kaljari, saradnja je sklopljena, tako da ćemo Belgijanca vrlo brzo ponovo videti kako „pleše“ na fudbalskim terenima širom Italije.

Video: Dobrić: Bilo je dosta grešaka, ali pobeda je najbitnija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA