≫ 

"On je poslednji čovek u Srbiji koji treba da me zove na meč": Savićević oštro odgovorio Terziću

Izgleda da neće doći do smirivanja strasti između dve strane

  • 77
dejan savićević Foto: MN Press

Činilo se da će doći do smirivanja odnosa na relaciji između predsednika Crvene zvezde, Zvezdana Terzića i predsednika Fudbalskog saveza Crne Gore, Dejana Savićevića. Čelni čovek crveno-belih pozvao je nekadašnjeg fudbalera da prisustvuje utakmici između Zvezde i Milana u okviru Lige Evrope naredne godine u nadi da će dobiti pozitivan odgovor.

A 20 dana kasnije, došao je odgovor. I to žestok. U razgovoru za crnogorske Vijesti, Savićević je rekao da ne želi da ga Terzić uopšte više ikada spominje i da se sa njim nikada pomiriti.

- Mislio sam da nećemo više pričati na tu temu. Kada vas zove neko ko svašta priča o vama i ko širi laži o vama na svakom koraku, to može samo neko ko ništa ne valja. Kao prvo – zamolio bih ga ovim putem da me više ne spominje, jer postoje neki ljudi, među kojima je i on, sa  kojima se nikada neću pomiriti. On to treba da zna, ima svoj život, ja imam svoj i on je poslednji čovek u Srbiji koji treba da me zove na utakmicu – rekao je Savićević.

Dodaje Savićević da može da ga zove bilo ko drugi iz Zvezde, svi sem Zvezdana Terzića.

- Ja sam rekao za njega ono što drugi nisu smeli, da je nikakav čovek. Zna šta je uradio i opet me zove. Pa ja bih bio 100 puta gori i od njega da se pomirim sa njim. Jer, ako te neko jednom povredi, povrediće te i drugi put. Nema potrebe da vam se putevi ukrštaju da vi vas još jednom „uradili“ ili „odradili“. Neko može da te pređe jednom, a ako te pređe drugi put – onda si budala. Eto, to je neki moj moto i on to zna. I opet zove. To je dokaz o njemu kakav je – podvukao je Savićević.

Čekamo da vidimo da li će biti reakcije sa druge strane...

Video: Dobrić: Bilo je dosta grešaka, ali pobeda je najbitnija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Qwer

    31. decembar 2020 | 13:06

    Genije je genije, pa neka priča ko šta hoće. Politička opredeljenja me ne interesuju a fudbal je imao u malom prstu. Dejo majstore!

  • Vratiće se rode

    31. decembar 2020 | 13:56

    Gospodine Savicevicu veliki fudbalski genije, koliko si bio dobar igrač, toliko se sada kao covek i funkcioner totalno srozavas. Dobio si poziv od generalnog direktora /nje bitno ko je on u datom trenutku/ velikog kluba, kluba koji je od tebe napravio to sto jesi. I ti tako odgovaras. Dobija se utisak da je tvoj odgovor u skladu sa celokupnom politikom predsednika Crne Gore, koju vodi prema Srbiji. Tužno...

  • Peko

    31. decembar 2020 | 13:01

    Ti si se davno prodao izrode. Terzić je samo istinu rekao. Idi u Prištinu ili tiranu tamo si dobro došao. Svi smo te nekad voljeli a sad si postao Milova ulizica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA