≫ 

Ovako se Zlatan "priprema" za Sanremo: Go prkosi minusu, u gaćama uronio u sneg

Briga ga za zimu...

  • 1
zlatan ibrahimović Foto: instagram/iamzlatanibrahimovic

Čelična je figura Zlatan Ibrahimović, još malo pa 40-godišnji fudbaler, koji iznova demonstrira svoje fizičke moći, uglavnom to radi na terenu, a ne libi se da testira sebe i van fudbala.

Sneg je u tom pogledu idealna okolnost da moćni Šveđanin pokaže od čega je napravljen, naravno da je iskoristio momenat da svoje telo testira po debelom minusu, i naravno da je sve to podelio sa svojim pratiocima.

Ibra je izašao iz kuće samo u gaćama, skoro kao "od majke rođen", prošetao je do mesta gde je sneg napadao i bacio se u njega, gotovo da je potonuo u belom pkrivaču.

- Sanremo, stižemo, jer Sanremo je Sanremo - napisao je as Milana, koji je nedavno počstvovan pozivom prestižnog festivala da bude specijalni gost svih pet dana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cava

    31. decembar 2020 | 14:35

    Koje crne pripreme,nekad sam isao tamo na pripreme,znaju neki jos,pamte,bez miliona koje on ima,provodio se i ziveo ol inkl.bolje nego sto oni koji imaju kintu,san remo ostalo ime samo,nema nista vise tamo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA