≫ 

Bjelsa sprema "osvetu" Murinju, Portugalac poručuje: Ne poznajem ga da bih analizirao bilo šta

Njih dvojica su svojevremeno vodili bitke u Primeri

  • 0
Jose Mourinho, Žoze Murinjo Foto: Tanjug/AP

Subotnji program Premijer lige otvoriće meč između Totenhema i Lidsa, i nema sumnje da javnost jedva čeka da isti počne kako bi videli sudar dvojice velikih stručnjaka - Žozea Murinja i Marsela Bjelse!

Njih dvojica su svojevremeno jedan protiv drugog igrali u španskoj Primeri, kada je Murinjo vodio Real a Bjeldsa Atletik Bilbao, a Portugalac je dobio sva četiri meča uz gol razliku 15:2.

Otuda i ne čudi što su mediji u Engleskoj ovaj meč najavili kao potencijalnu priliku za Bjelsinu osvetu, pogotovo što Lids ove sezone igra sjajan fudbal. A na pitanje za Murinja da oceni Bejlsin rad u PL, Portugalac je dao zanimljiv odgovor.

- Razgovor o Marselu je za ljude koji ga dobro poznaju. Ja nisam taj. Bio je trener Atletik Bilbaa dok sam radio u Realu, a sada smo istovremeno u Premijer ligi. Sigurno je jako dobar trener, ali ja ne mogu da ga analiziram zato što ga ne poznajem dobro - poručio je Murinjo.

Bjelsa je, s druge strane, pohvalio Pevce i Murinja.

- Smatram da je jako teško igrati protiv njih. Na svakoj poziciji imaju dobrog igrača. Imaju razne opcije. Napadače koji mogu da vam naude, jasan stil igre. I tu svakako vidite uticaj menadžera, pošto su veoma takmičarski nastrojeni - poručio je menadžer Lidsa.

>>> Leverkuzen u 2021. godinu ulazi kao najozbiljniji kandidat da ugrozi Bajern u Budesligi, a tu ulogu bi morao da opravda danas (15.30) na gostovanju Ajntrahtu. Kvota na dvojku je 2,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Ajntraht - Leverkuzen.

Video: Poruka Žozea Murinja građanima Uba

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA