≫ 

Stanković u Dnevniku najavio pojačanja Zvezde: Verujem da će biti prijatno iznenađenje za navijače

Trener srpskog šampiona poručio i da crveno-beli neće srljati kada je u pitanju transfer pijaca

  • 8
Dejan Stanković Printskrin: EON/RTS1

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković gostovao je u Dnevniku Radio-Televizije Srbije (RTS 1), gde je tokom "online" razgovora govorio o meču koji crveno-bele sredinom februara očekuje protiv Milana.

Stanković se, takođe, dotakao i pojačanja koja očigledno u ovom prelaznom roku neće zaobići Marakanu.

- Zvezda će biti spremna za proleće u Evropi i pored toga što smo izvukli Milana, evropskog velikana. Mi ćemo biti 100% spremni. Sve je moguće, fudbal je čudna igra, respektujemo svakoga, ali nećemo odstupiti ni za centimetar. Biće borba neprestana, kako ja volim da kažem - rekao je Stanković i dodao:

- Radimo na pojačanjima. Crvena zvezda kao klub zaslužuje da u svakom trenutku bude najbolja, kako u prvenstvu, tako i u Evropi gde su u ovih šest utakmica pokazali da možemo nešto da se pitamo. Gledaćemo da ukomponujemo sve što smo isplanirali. Verujem da će biti lepo i prijatno iznenađenje za navijače.

Zvezda je u međuvremenu angažovala Slavoljuba Srnića i Aksela Bakajoka, a očekuje se da na Marakanu stigne i jedan napadač. S druge strane, crveno-beli željno iščekuju odgovor Duška Tošića kom su ponudili 400.000 evra po sezoni i ugovor na dve godine.

>>> Leverkuzen u 2021. godinu ulazi kao najozbiljniji kandidat da ugrozi Bajern u Budesligi, a tu ulogu bi morao da opravda danas (15.30) na gostovanju Ajntrahtu. Kvota na dvojku je 2,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Ajntraht - Leverkuzen.

Video: Stanković nakon utakmice sa Metalcem: Uspeli smo da ih pobedimo, da im osvojimo posed

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA