≫ 

Milivojević i Mitrović pod istragom zbog snimka sa proslave koji je "procurio" u javnost

Srpski fudbaleri slavili Novu godinu bez, navodno, pridržavanja kovid pravila

  • 10
Luka Milivojević, Aleksandar Mitrović Printskrin: Instagram

Luka Milivojević i Aleksandar Mitrović, dvojica reprezentativaca Srbije, nalaze se pod istragom svojih klubova Kristal Palasa i Fulama zbog navodnog kršenja pravila covid-19 protokola!

Pomenuti dvojac "odao" je video snimak koji se pojavio u javnosti, a na kom se vidi kako Milivojević i Mitrović slave Novu godinu u društvu porodice i prijatelja.

Tabloid "San" navodi da je video procurio u javnost tako što ga je na Instagram stori okačila Mitrovićeva supruga Kiristina Janjić, kao i da je ona vrlo brzo obrisala svoj nalog na pomenutoj mreži.

Kristina je na tom snimku "tagovala" Lukinu suprugu Milicu, a na snimku koji je "San" pustio na svoj sajt vidi se kako Mitrović i Milivojević igraju fudbal na male goliće, dok je napadač Fulama potom plesao sa suprugom uz Cecinu pesmu "Neodoljiv, neumoljiv."

Palas u subotu od 16 časova igra protiv Šefilda na domaćem terenu, dok će Fulam u nedelju gostovati Barnliju - uz napomenu da je njihov meč u smiraj 2020. protiv Totenhema odložen zbog korone.

"San" takođe piše da je njihova redakcija kontaktirala Palas i Fulam tražeći komentar na pomenuti video, te da su dobili odgovor da je slučaj u procesu istraživanja.

Video: Dron ih nahvatao na korona-žurci tokom karantina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hogar

    2. januar 2021 | 11:12

    Kod ovih "crvenih mundira" Srbi su na lošem glasu. Teško podnose gospodske srpske manire, mrze nas zbog toga što su nas bombardovali, zbog Đokovića, zbog Vidića, zbog....

  • Šeki

    2. januar 2021 | 11:24

    Eto ih u Zvezdi i Partizanu.. Isto kao što je Katai žena sredila 🤣

  • Katai

    2. januar 2021 | 12:06

    Što žena može da te ukopa...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA