≫ 

Osma u nizu, Inter se opasno nameračio da uzme titulu: Krotone hteo da igra, pa "stradao" u Milanu

Imamo novog lidera Serije A, barem dok meč ne odigraju "rosoneri" - Konteov tim dao šest golova!

  • 0
lautaro martinez Foto: Tanjug/Ap

Rađa se nova sila u Seriji A, ime joj je Inter.

Fudbaleri Antonija Kontea preuzeli su vođstvo na tabeli od Milana, pobedili su Krotone 6:2 (2:2), i tako stigli do osmog uzastopnog trijumfa, s tim da imaju i meč više od konkurencije koja kasnije igra svoje mečeve. Možda neće "prenoćiti" kao prvi, ali trenutno deluje kao da je samo pitanje vremena kda će u kontinuitetu "držati" čelo.

Gosti iz Kalabrije su poveli na "Meaci", želeli su da se nadigravaju, uspeli su da dođu i do 2:2 u finišu poluvremena preko Srbina Vlade Golemića (penal), ali su u nastavku "stradali" od kopački trostrukog strelca Lautara Martineza i Romelua Lukakua.

Pogledajte gol Belgijanca koji je i tom prilikom potvrdio svoju fizičku nadmoć, ali i prefinjenu tehniku kod prijema lopte. Usledio je okret, sprint i lagana egzekucija, za 4:2 i slom gostiju.

Gol za Inter dao je i Hakimi pred kraj meča, a jednom je mrežu Krotonea pogodio Marone, bio je to autogol, tada za 2:1 u korist "neroazura".

Za domaći tim od 81. minuta igrao je i Aleksandar Kolarov, Vulić sa druge strane nije ulazio u igru, a Golemić je bio na terenu sve vreme.

Lukaku je sada dostigao lidera na listi strelaca Kristijana Ronalda, obojica imaju po 12 golova, a nije daleko ni Lautaro koji prati pomenuti tandem, kao i Ibrahmovića (10), sa devet pogodaka na svom kontu ove sezone.

romelu lukaku Foto: Tanjug/Ap

Inter je i ovog puta pokazao kakvu ubojitu navalu ima, ofanziva radi besprekorno, i trenutno su daleko najefikasniji tim lige sa 40 datih golova.

Ako je dosad bilo neke dileme, sada ona više ne postoji: Milan i Juventus dobili su paklenog rivala uborbi za titulu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA